Η εκδήλωση για δημοσιογράφους & καλλιτέχνες του Γρηγόρη Ψαριανού

ΕΙΚΟΝΕΣ 

Ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ήταν η βραδιά της περασμένης Τετάρτης στον φιλόξενο χώρο του wine-restaurant Walla Walla στο Παγκράτι. Φίλοι δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες, προσκεκλημένοι από τον Γρηγόρη Ψαριανό υποψήφιο Νότιου Τομέα Β’ Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία, συναντήθηκαν για κουβέντα με καλό κρασί και ελαφρά εδέσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι Άρης Πορτοσάλτε, Πάσχος Μανδραβέλης, Μανώλης Καψής, Μάκης Προβατάς, Tέλης Σαμαντάς, Αντώνης Αντωνόπουλος, Χρήστος Μιχαηλίδης, Ντόρα Κουτροκόη, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βίκη Ανδρικοπούλου, Άγγελος Στάγκος, Δήμητρα Αθανασοπούλου, Τάσος Τσατάλης, Κώστας Γιαννακίδης, Δήμητρα Κρουστάλη, Δημήτρης Χοντρός, Μαρία Γεωργίου, Πέπη Ραγκούση, Αντώνης Καρπετόπουλος, Αθηνά Γκόρου ενώ από τον καλλιτεχνικό κόσμο παραβρέθηκαν οι Βασίλης Παπαβασιλείου, Γιώργος Κοντογιάννης, Μάριος Σπηλιόπουλος, Εύη Τσακνιά, Φαίη Κοκκινοπούλου και πολλοί άλλοι. Ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωση ήταν η παρουσία του Διονύση Σαββόπουλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα οι συνυποψήφιοι του με την ΝΔ Πέτρος Τατσόπουλος, υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθήνας, καθώς και η Φωτεινή Πιπιλή, υποψήφια στην Α΄ Αθηνών.

Comments are closed.