Απελπισία

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Τώρα τα sorry μας αλλά το tweet του prime μας minister για το σπάσιμο του εμπάργκο στον Σκάι, με το που εκσφενδονίστηκε πριν λίγο ένα συναίσθημα μας έβγαλε: Απελπισία!

Όχι, no σκεφτείτε λίγο το situation του και θα τον λυπηθεί και η δική σας heart! Παρακαλάει ο έρμος για ένα ντιμπέιτ εδώ και πόσο, δεν του κάθεται με την καμία, είναι ο άλλος (ο Μητσοτάκης ντε) με τον αέρα της νίκης καβάλα στ’άλογο, είδε και απόειδε προσπαθεί να πάρει αέρα επικοινωνιακό… σου λέει ε μπουμπουνιέμαι ακόμα και στον Σκάι! Να κινηθεί το πράγμα! Να κάνω λίγο τζέρτζελο! Και καταπίνω ακόμα και τη δήλωση Αλαφούζου (για την τρομοκρατική επίθεση στον Σκάι το Δεκέμβριο) ότι ηθικός αυτουργός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Γαργάρα completely!

Πάντως γατάκια; Για να μη χάνουμε και την είδηση στο the whole σκηνικό… Μία είναι! Ότι ο Τσίπρας θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ! Not; Καλε έτσι δεν είχε γράψει η “Εφ. Συν” ρεπορτάζ (που δεν διαψεύστηκε) από την κλειστή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος αρχές Ιουνίου; So; Εκτός από Σεβαστάκη και Παπαδόπουλο, τώρα και ο prime μας minister εκτός! Αν μη τι άλλο ας το διασκεδάσουμε guys μου!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume do not forget για πολύ great songάκι!)

Comments are closed.