Ο Γ. Μανιάτης αναλαμβάνει τη ΔΕΗ;

Φήμες για πρόταση Χατζηδάκη στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να παίξει ρόλο “πυροτεχνουργού”…

Ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης που απέτυχε να εκλεγεί με το ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα στις τελευταίες εκλογές της 7ης Ιουλίου ακούγεται για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει στη στήλη του στα “Παραπολιτικά” ο Γιάννης Κουρτάκης που συμπληρώνει ότι ήδη έχει υπάρξει ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Κωστή Χατζηδάκη.

Αν όντως επιβεβαιωθεί η πληροφορία ο Γιάννης Μανιάτης θα παραλάβει – εις γνώση του, μια “βόμβα” που παρά τις θετικές προθέσεις και εξαγγελίες για εξυγίανση της εταιρίας από την παρούσα κυβέρνηση, μπορεί να του καταστρέψει ή να του απογειώσει την καριέρα! Βεβαίως ο καθηγητής και πρώην υπουργός έχει μια σπουδαία πορεία και ένα σημαντικό έργο πίσω του και για αυτό πρέπει να σταθμίσει την απόφαση του, δυο και τρεις φορές, πριν αποδεχθεί την τεράστια πρόκληση για τη σωτηρία της ΔΕΗ!

Διαβάστε στη συνέχεια το ρεπορτάζ του εκδότη των “Παραπολιτικών”: Το όνομα του πρώην βουλευτή και υπουργού σε παλαιότερες κυβερνήσεις Γιάννη Μανιάτη ακούγεται εντόνως για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ. Μάλιστα, κάποιοι διαδίδουν ότι ήδη υπήρξε και ραντεβού ανάμεσα στον Μανιάτη και τον Κωστή Χατζηδάκη.

Comments are closed.