Ακέφαλες κούκλες προκαλούν πανικό στη μέση του δρόμου

Μιζούρι

Έντονη αναστάτωση έχει προκληθεί την τελευταία εβδομάδα στην πόλη Festus του Μιζούρι, καθώς την εμφάνισή τους έχουν αρχίσει να κάνουν κούκλες. Κάποιες από αυτές ακέφαλες, άλλες απρόσωπες. Κάποιες πεταμένες στο δρόμο, άλλες κρεμασμένες από κολόνες.

Μοιάζει με κακόγουστη φάρσα και κανείς δεν έχει ιδέα για το πώς βρέθηκαν ή ποιος τις άφησε εκεί.

Οι κάτοικοι αναρωτιούνται τι γυρεύουν σε διάσπαρτα σημεία της πόλης τόσες κούκλες οι οποίες εξαφανίζονται όσο μυστηριωδώς εμφανίζονται. «Καταρχάς, δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν κούκλα» δήλωσε κάτοικος της περιοχής, προσθέτοντας: «Είναι ανατριχιαστικό».

Άλλοι τρομάζουν, άλλοι γελούν. Όπως και να’χει, η αστυνομία δεν έχει απάντηση στο μυστήριο, κάνοντας λόγο για ένα «γρίφο» τον οποίο καλείται να λύσει.

Ωστόσο, προειδοποιεί πως όσο διασκεδαστικό ή αδιάφορο κι αν φαίνεται στους πολλούς, ο πανικός τον οποίο μπορεί να προκαλεί σε κάποιους, ίσως αποδειχτεί επικίνδυνος.

«Κάποιος σκέφτεται ότι είναι αστείο, κάποιος πιστεύει ότι είναι χαριτωμένο, μέχρι κάποιος να σταματήσει, νομίζοντας ότι είναι ένα παιδί που διατρέχει κίνδυνο και χτυπήσει προσπαθώντας να βοηθήσει» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.


Πηγή:tanea.gr

Comments are closed.