Κατεδάφισαν το μαγαζί του εστιάτορα που “γαντζώθηκε” σε αυτοκίνητο τουριστών

Αλβανία

Πολύ ακριβά πλήρωσε τον οξύθυμο χαρακτήρα του ο Αλβανός ιδιοκτήτης εστιατορίου που καταδίωξε τους Ισπανούς τουρίστες σκαρφαλώνοντας στο αυτοκίνητό τους, καθώς συνελήφθη και οι Αρχές κατεδάφισαν το μαγαζί του, το οποίο δεν είχε οικοδομική άδεια.

Δυσαρεστημένοι από την εξυπηρέτηση που τους προσφέρθηκε στο εστιατόριο στο Πόρτο Παλέρμο, νότια της Χειμάρρας, τρεις Ισπανοί τουρίστες, όπως και ο ξεναγός τους και ο Αλβανός οδηγός τους, έφυγαν από τον χώρο, όταν ο ιδιοκτήτης του στράφηκε εναντίον τους, μεταδίδουν αλβανικά ΜΜΕ.

Σε ένα βίντεο, που τραβήχτηκε από το αυτοκίνητο και έγινε σύντομα viral, διακρίνεται ένας άνδρας να έχει σκαρφαλώσει στο καπό του αυτοκινήτου και να προσπαθεί να σπάσει το παρμπρίζ με γροθιές, ενώ το όχημα βρίσκεται εν κινήσει.

Ο εστιάτορας Μίχαλ Κοκεντίμα, 51 ετών, συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σε ένα δελτίο Τύπου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στους τουρίστες «για ασήμαντη αφορμή», κατόπιν κατέστρεψε το αυτοκίνητό τους και τραυμάτισε ελαφρά κάποιους από τους επιβάτες.

Ο 51χρονος εμφανίστηκε σε δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για «απειλές και επίθεση», όπως και για «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας».

«Ήθελα να τους εμποδίσω να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Δεν είχα πρόθεση να τους επιτεθώ, απλά να τους παρακαλέσω να πληρώσουν» υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες.

Μετά το περιστατικό, οι Αρχές έκαναν επιθεώρηση στο συγκεκριμένο εστιατόριο και διαπίστωσαν ότι ήταν αυθαίρετο κι ότι ο ιδιοκτήτης του δεν είχε πληρώσει φόρους εδώ και τρία χρόνια.


Πηγή:enikos.gr

Comments are closed.