Στο Open Sport ο Τσιτσιπάς

 

Από αυτό το Σάββατο οι φίλοι του Open Sport βάζουν τα ρολόγια τους 40 λεπτά μπροστά!
Η αγαπημένη αθλητική εκπομπή με τον Μανώλη Σφακάκη, που μας κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, στο εξής θα αρχίζει στις 13:30, αμέσως μετά το τέλος του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Open και θα έχει – όπως και πριν – ωριαία διάρκεια.
«Ποδαρικό» στη νέα ώρα του Open Sport κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με μία αποκλειστική συνέντευξη με αφορμή την παρουσία του στη χώρα μας για το Davis Cup, που διεξάγεται στο Τατόι.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών μίλησε στην Έλβη Μιχαηλίδου και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η πορεία μου από τον Ιανουάριο ως τον Μάιο με γέμισε πολύ γιατί είχα καλά αποτελέσματα και αυτές οι νίκες μου έφεραν ευεξία και πολύ θετικά συναισθήματα. Εγώ εκφράζομαι μέσα από το τένις και από τον τρόπο που παίζω μπορεί κανείς να δει και την προσωπικότητά μου. Τώρα πρέπει να ξαναβρώ τρόπους για να έρθω σε μία τέτοια νοητική κατάσταση που να νιώσω εμπνευσμένος. Με κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι μου ή και εκτός γηπέδου, να κάνω κάποια πράγματα ή να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που να με εμπνεύσουν ξανά. Είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου και πολλές φορές αυτό δεν βγαίνει σε καλό. Προσπαθώ να το αλλάξω και να παίρνω κάποια πράγματα πιο χαλαρά».

ΟPEN SPORT κάθε Σαββατοκύριακο στις 13.30

Comments are closed.