Ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή εννέα υποψηφίων το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μεσσηνία υπό τον Αντώνη Σαμαρά!

Νίκος ΚούτρικαςΜεγάλο ενδιαφέρον…έχει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία αφού ως ιδιαίτερη πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά έχουν επιλεγεί ένας και ένας οι υποψήφιοι από τον ίδιο τον πρόεδρο !

Ο κύριος Σαμαράς θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί ένας νέος αέρας στην… Μεσσηνία ή οποία παραδοσιακά εκλέγει 7 υποψηφίους ενώ 9 είναι οι αιτήσεις υποψηφιότητας που εκδήλωσαν οι ενδιαφερόμενοι για την περιοχή στις επερχόμενες εκλογές.

Στην πολιτική κατεβαίνει και ο γνωστός Ιατρός στην περιοχή Γαργαλιάνων και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Κατσίβελας Τάκης σύζυγος της πρώτης εξαδέλφης του Αντώνη Σαμαρά Ευγενίας, ό οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής και θεωρείται φαβορί…!

Μεταξύ άλλων κατεβαίνουν… ο Κωτσιόπουλος ΄Αγγελος που διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ενώ ακολούθησε το Σαμαρά πολιτικά σε κάθε του βήμα, ο κύριος Μιλτιάδης Χρυσομάλλης μηχανικός, ο Λαμπρόπουλος Ιωάννης ο οποίος είναι αυτοδικαίως υποψήφιος λόγω ότι είναι βουλευτής, ο Σαμπαζιώτης Δημήτριος πρώην βουλευτής η κυρία Μπούζα Αντωνία πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος η οποία είχε αναλάβει παλαιότερα την Τουριστική προβολή του Νομού, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος πρώην δήμαρχος Άριος, ο Μανώλης Μάκαρης Ιατρός από την Καλαμάτα και ο Παύλος Ιωαννίδης Δικηγόρος από την Τριφυλία.

‘Ενα ψηφοδέλτιο που με τις ευλογίες του προέδρου του, είναι πολλά υποσχόμενο… στη Μεσσηνία !

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Comments are closed.