Απίστευτο! Αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος!

Έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και αυτοκτόνησε. Το συγκλονιστικό περιστατικό προκαλεί σοκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άντρα 77 ετών. Ο θάνατος του άγνωστου άντρα επήλθε αμέσως μετά τον αυτοπυροβολισμό του.

“Ακούω ένα μπαμ, γυρίζω, κοιτάω, τον βλέπω πεσμένο κάτω”, εξομολογείται ο λαχειοπώλης που εργάζεται στην πλατεία Συντάγματος για το πρωτοφανές περιστατικό της αυτοκτονίας του 77χρονου στο πιο κεντρικό σημείο των Αθηνών.

Κάτι που πριν από λίγο καιρό θα έμοιαζε αδιανόητο, σήμερα θεωρείται απ’ όλους εξηγήσιμο…
“Η οικονομική κρίση”, “δεν ήθελε να αφήσει χρέη στα παιδιά του”, “εκεί μας έχουν φτάσει με τους συνεχείς φόρους”, τα σχόλια των περαστικών από την πλατεία Συντάγματος, στην καρδιά της πόλης των Αθηνών.

Ο ηλικιωμένος άντρας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφό του και αυτοκτόνησε. Η σφαίρα διαπέρασε το κεφάλι του άτυχου άντρα. Ο θάνατος του 77χρονου Δ.Χ. ήταν ακαριαίος. Το συγκλονιστικό περιστατικό προκαλεί σοκ.

Η αυτοκτονία έγινε λίγο περίπου στις 8.45 το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος.

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν στις εννέα παρά τέταρτο το πρωί. Δύο διασώστες που έφτασαν με μοτοσυκλέτα στην πλατεία Συντάγματος δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον άτυχο άντρα και αρκέστηκαν να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Η σορός του αυτόχειρα Δ.Χ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Από το δελτίο ταυτότητας του νεκρού διαπιστώθηκε ότι η ηλικία του ήταν 77 ετών.
Πηγή protothema.gr

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Comments are closed.