ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα σήμερα από το Facebook 
Στο άκουσμα της συγκλονιστικής αυτοκτονίας του 77χρονου σήμερα το πρωί,  χρήστες του Facebook αποφάσισαν να αντιδράσουν καλώντας σε συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στις 6 στην πλατεία Συντάγματος.

Ήδη έχει δημιουργηθεί σελίδα με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα – Να μη συνηθίσουμε στο θάνατο» όπου σημειώνεται: «Δεν μπορούμε να τους κοιτάμε να δολοφονούν. Η χωρική σημειολογία του Συντάγματος καθιστά ως νοηματικά ουσιώδες και κοινωνικά επιβεβλημένο το να αντιδράσουμε άμεσα. ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ».

Χαρακτηριστικό της οργής και της αγανάκτησης που κυριαρχεί στα σχόλια είναι και το εξής από το Keno Diktuo: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΘΗΤΕ! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ! ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 2.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ? ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!»

Comments are closed.