«Ταπεινές» προσεγγίσεις

Μελέτη

Δεν φτάνει που τον τρώγαμε στη μάπα τόσο καιρό, μας τσουρούφλισε κιόλα! Ο λόγος για το πάλαι ποτέ κελεπούρι του Mega, τον ηθοποιό Γιάννη Αιβάζη, του οποίου η «Παταγονία» διαβάσαμε στο ΘΕΜΑ, ευθύνεται σημαντικά για τα today οικονομικά δεινά του channel! Τον μπαγάσα! Στους μείον τόσους τον στείλαμε και μας έκαψε!

Μάγκας
Τελικά βρε guys μου, να το πούμε. Να το βροντοφωνάξουμε! Ο πιο σωστός από όλους είναι ο Αυτιάς! Και τι εννοούμε; Τον παρατηρούμε πώς συμπεριφέρεται στην συμpresenter του, Μάγδα Τσέγκου και του βγάζουμε το καπέλο! Ουδεμία σχέση με τον Παπαδάκη, που δεν αφήνει woman να αρθρώσει λέξη!

Ο Παπαδάκης βλέπει γύρω του μόνο γλάστρες
Αυτιάς και Τσέγκου έχουν εξελιχθεί σε ένα σούπερ ντούπερ δίδυμο, ο journalist ξέρει πολύ καλά να την αναδεικνύει, της κάνει παρατηρήσεις και της πετάει διάφορα, αλλά όλα γίνονται με ωραίο, τηλεοπτικό τρόπο. Καμία σχέση με τον Παπαδάκη που συμπεριφέρεται στις γκόμενες της εκπομπής τραγικά, εντελώς μικρόψυχα και σεξιστικά. Ο Αυτιάς το κυριότερο, αφήνει την τύπισσα να μιλάει, δεν σκιάζεται μη φύγει η κάμερα για κάνα δευτερόλεπτο από πάνω του! Τα εύγε μας γιατί έχουν γίνει πολύ ωραίοι!

Ό,τι να΄ναι
Άσχετο. Πετύχαμε χθες βράδυ αργά, σε ένα διαφημιστικό, το σποτάκι της «Κοινωνίας Ώρα Mega». Καλά βρε guys, μας δουλεύετε; Ντόιν! Κεραμίδα! Πώς προμοτάρουν την πρωινή τους ενημερωτική εκπομπή στη Μεσογείων;
«Χαμόγελα» και «αισιοδοξία»!
Καλέ αυτά τα βρίσκει κανείς στους ΟικονομεοΚαμπουράκηδες; Και μετά ξυπνήσανε!

Μούχλα  
Εντάξει, για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Μια παλιακούρα και μισή, το νέο (τρόπος του λέγειν) σίριαλ του Ρήγα, «το Αμάρτημα της μητρός μου» στον Ant1! Από το σεντούκι βγαλμένοι διάλογοι και σκηνοθεσία, το δε casting; Οκ! Όσοι «κολλητοί» προσλαμβάνεστε! Κρίμα τόση διαφήμιση και βαρύγδουπα σχόλια για την επιστροφή της σεζόν! Ο τύπος το μόνο σύγχρονο που πρόσθεσε στη γραφή του, είναι ότι έβαλε τους ήρωες να σερφάρουν στο Facebook! Μέχρι εκεί!

Γούστο θα έχει!
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι presenters Λιάγκας – Σκορδά για το τι μέλλει γενέσθαι με την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη αφού τα στελέχη, διαβάζουμε again στο ΘΕΜΑ, θα αργήσουν ακόμα να αποφασίσουν… Ώρα σε λίγο να σκάει ο husband με «μηνύματα» και να δηλώνει ότι τον έχει κουράσει το πρωινό και δεν ξέρει αν θέλει να το συνεχίσει! Τα καλά του τα περσινά! Μόνο που τώρα κι αν είναι πολυτέλειες!

Δέος 1
Όσον αφορά την today επίσκεψη της Μελέτη στο πλατό των Σκορδολιαγκαίων, αφού καταγράψουμε την αστείρευτη ταπεινότητα της να ξεκαθαρίζει ότι δεδομένου ότι λαμβάνουν μια ζώνη που είναι «πληγωμένη» για αυτούς θα είναι «ευτύχημα» να μπορέσουν να αυξήσουν τα ποσοστά σε ένα βαθμό που να πουν ότι «η μετακίνηση έπιασε τόπο» (απλά)… να σχολιάσουμε ότι η today τηλεοπτική συνεύρεση επρόκειτο για μία συνάντηση μεγατόνων!

Δέος 2
Τα δύο βαριά κι ασήκωτα editorial της ελληνικής δημοσιογραφίας συναντήθηκαν! Της Μελέτη και του Λιάγκα! Πολύ γέλιο! Αμφότεροι όταν αναφέρονται σε κάποιο από τα γραπτά τους χρησιμοποιούν τον όρο «editorial» και γεμίζει το στόμα τους! «Το έχω γράψει στο editorial μου» η αγαπημένη τους έκφραση! Σαν να λες, το γράφει η Πάπυρος Λαρούς Μπριτάννικα τουλάχιστον!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.