Οι Duran Duran σε συναυλία για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Το συγκρότημα των Duran Duran θα εκπροσωπήσει τους Άγγλους στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στις 27 Ιουλίου στο Χάιντ Πάρκ του Λονδίνου με την ευκαιρία της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στη βρετανική πρωτεύουσα.

Το κόνσεπτ της συναυλίας είναι να εκπροσωπηθούν και οι τέσσερις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, οπότε μαζί με τους Duran Duran θα εμφανιστούν οι Snow Patrol εκπροσωπώντας τη Βόρεια Ιρλανδία, οι Stereophonics για την Ουαλία και ο Πάολο Νουτίνι για τη Σκωτία.

Όσοι βρεθούν στη συναυλία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και την φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Αγώνων μέσα από τεράστιες οθόνες.

Πάντως η σημερινή ανακοίνωση της επιλογής των Duran Duran για τη συγκεκριμένη συναυλία δεν έτυχε καθολικής αποδοχής καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός στα social media, σημειώνοντας ότι το συγκρότημα είναι ξεπερασμένο και ότι οι μέρες δόξας τους της δεκαετίας του ’80 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Αντίστοιχη συναυλία θα πραγματοποιηθεί και στη λήξη των Αγώνων, στις 12 Αυγούστου, πάλι στο Χάιντ Παρκ, όπου θα εμφανιστούν οι Blur, New Order και The Specials.

Comments are closed.