Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο!

Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο!

Με αφορμή και την χθεσινοβραδινή «Αυτοψία» του Σρόιτερ, αλλά και γενικότερα. Νισάφι πια με αυτή την καραμέλα περί αλαζονείας του ΣΥΡΙΖΑ! Jesus Christ, τους το έχουν φορέσει τώρα και το κολλάνε αβέρτα! Δηλαδή για να μην τρελαθούμε, να κάνεις watch την έπαρση των άλλοτε πρωτοκλασάτων στελεχών των δύο πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων… και να σιχτιρίζεις για τον ΣΥΡΙΖΑ; Και εντάξει πες οι συνάδελφοι τους οι politicians, έχουν τους λόγους τους… αμ οι journalists; Είδατε χθες χαΐρια ο Οικονομέας! 

Μαζί με τον Τσίπρα ανεβαίνει και τούτος
Α τσα τον κοίτα δω, που θα μας εξελιχθεί σε σουξεδιάρη! «Ωραία χειλάκια γραμμωμένα» εκσφενδόνισε today η Μαρία Μπακοδήμου για τον ρεπόρτερ των ημερών, Χρήστο Τσιγουρή του Mega! Η αφορμή για την presenter του Star να εκφέρει άποψη για τα lips του journalist, ήταν ένα τεχνικό λάθος που έγινε σε σύνδεση του με τη Λίνα Δρούγκα, όπου ο κάμεραμαν έφτιαχνε ακόμα το πλάνο και κάναμε watch ξαφνικά σε όλη την οθόνη το στόμα του! Πρώτη μούρη λέμε!  

Βασικό ένστικτο
Αποθέωση το πλάνο της Χριστίνας Κοραή today στο «Life Σκάι». Φόραγε η journalist ένα καναρινί μίνι φόρεμα, θρονιασμένη στον καναπέ, με τα πόδια της κολλητά μη και φανεί τίποτα που δεν έπρεπε! Στο επίμαχο σημείο πάντως, την έσωζε ένα ποτήρι στο τραπέζι και δεν αποκαλυπτόταν κάτι περισσότερο! Το οποίο glass, είχε κεντράρει! Απορία. Από όλα όσα έχει η ντουλάπα της, είδε αυτό και είπε τέλειο για να πάω στο συγκεκριμένο κάθισμα; Εκτός κι αν γούσταρε! Οπότε πάμε πάσο! 

Έβαλε την κασέτα
Καλέ πού τον βρήκατε! Μεγάλο κελεπούρι! Είχε βγει σε παράθυρο στο «Life Σκάι» today και κάποια στιγμή άρχιζε να τα διαβάζει από κείμενο! Ο λόγος για τον αναπλ. γγ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γ. Αναγνωστάκο. Για να κάνετε understood, τον διέκοψε η Αντωνοπούλου για να ολοκληρώσει… και αυτός έχασε τα χαρτιά του και μπουρδουκλώθηκε! 

Τα νεύρα μας
Βραβείο «σπαστικός» 2012! Απονέμεται πανηγυρικά στον Γιάννη Μιχελάκη που κόλλησε η βελόνα του χθες βράδυ και μπουμπούναγε καμιά εκατοσταριά φορά την ερώτηση «Φόρο θα βάλετε;» στον Λαφαζάνη στην εκπομπή του Σρόιτερ! Έσπασε τα κοντέρ τού πιο εκνευριστικού ever! 

Α τσα ανκοργούμαν μας!  
Δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε! Να μην σταθούμε! Στην amazing προφορά της Όλγας Τρέμη που εκσφενδόνισε απόψε την είδηση του θανάτου της Ντόνα Σάμερ! Αυτό το «Love to love you baby» που μπουμπούνισε μας γονάτισε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.