Η εφημερίδα «Ελευθερία» της Μεσσηνίας μηνύει τον Τατούλη για παράβαση καθήκοντος

Μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου υπέβαλε χθες Παρασκευή, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας Δημ. Σταύρου, η εταιρεία «Ελευθερία Α.Ε.» που εκδίδει την εφημερίδα «Ελευθερία» της Μεσσηνίας.
Με τη μήνυσή της η εταιρεία κατηγορεί τους κ. Τατούλη και Νικολάκου ότι παραβαίνουν το καθήκον τους ως ηγετικά όργανα της Περιφέρειας με το να αγνοούν τους νόμους Ν. 2328/95 και 3548/07 σχετικά με την κατανομή των νομοτεχνικών καταχωρίσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τις οποίες διοχετεύουν σε εφημερίδες της αρεσκείας τους και της επιρροής τους, ενώ η νομοθεσία προβλέπει ρητά ίση κατανομή.

Πρόκειται για οικονομικό πόλεμο κατά της «Ελευθερίας» και προσπάθεια να κάμψουν την κριτική που τους ασκεί σε διάφορα θέματα. Κάτι που συμπληρώνεται με μηνύσεις για… ψύλλου πήδημα που καταθέτουν σε βάρος μας.
Να σημειωθεί ότι, μέχρι την κατάθεση της μήνυσης, για το 2012 στην «Ελευθερία» δεν έχει σταλεί για δημοσίευση καμία καταχώριση.
Συνήγοροι της «Ελευθερίας» στην υπόθεση είναι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κων. Μαργέλης και ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θοδ. Σχινάς.
Πηγή: eleftheriaonline.gr

Comments are closed.