Formula 1 την Κυριακή στον Alpha απευθείας μετάδοση

Formula 1 την Κυριακή στον Alpha απευθείας μετάδοση

Grand Prix Βρετανίας

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον ένατο αγώνα της χρονιάς, το GP Βρετανίας.

Αν η F1 είχε έδρα, αυτή σίγουρα θα ήταν η Μεγάλη Βρετανία. Οι οκτώ από τις δώδεκα ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα έχουν το εργοστάσιό τους σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την ιστορική πίστα του Σίλβερστοουν. McLaren, Williams, Lotus, Red Bull Racing, Mercedes, Force India, Caterham, Marussia, έχουν έναν λόγο παραπάνω να επιδιώκουν καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στον αγώνα.

Σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/f1 , παρακολουθούμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα όλων των εποχών. Για το Βρετανικό GP η λογική λέει πως η Red Bull θα έχει προβάδισμα σε μια πίστα όπου η αεροδυναμική απόδοση παίζει κυρίαρχο ρόλο. Όμως κυριάρχησε σε κάποιο αγώνα φέτος η λογική;

Στο F1 Countdown πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα, όπως τον διαγωνισμό για τη δημιουργία λογοτύπου του Dielpis. Στην παρουσίαση και τον σχολιασμό, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκίνησης, οδηγεί στη Βερόνα το ολοκαίνουργιο Volvo V40.

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00

Comments are closed.