Το άλμπουμ της ζωής μου

Μανώλης Καψής

Αυτός ο Μανώλης Καψής πάντως κάθε φορά που βγαίνει στο δελτίο του Mega, με το που σκάσει μύτη ο άτιμος στο φινιστρίνι, μία ατάκα του μας κατακλύζει το μυαλό και δεν μπορούμε να την αποβάλλουμε με καμία δύναμη! Το «Ομολογώ δεν καταλαβαίνω τίποτα»! Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη περίπτωση που 4 μόνο λέξεις να τα λένε όλα για έναν άνθρωπο! Στανταράκι!

Τι κατεβάζεις άμα έχεις τραβήξει λαχείο!
Τα πιο πετυχημένα και τα πιο αστεία τα ακούς από τηλεθεατές που έχουν κερδίσει σε διαγωνισμούς και τους παίρνουν τηλέφωνο για να τους αναγγείλουν τα χαρμόσυνα! Όπως today, στην αυλαία της Τατιάνας που έδωσε 20.000 ευρώ! Τι της εκσφενδόνισε η τυχερή μόλις βγήκε στη γραμμή; Ότι η εκπομπή: «Είναι μια από τις καλύτερες που προσφέρει αυτή τη στιγμή η τηλεόραση»… Ναι, της Τατιάνας! Πολύ γέλιο!

Διακοπές για να ξελαμπικάρουμε
Ευτυχώς Jesus Christ μου έφθασε η μεγάλη ημέρα! Της αυλαίας του George Παπαδάκη! Μεταξύ μας τώρα, γκώσαμε αυτές τις days, με τις απανωτές του personal αναφορές! Γύρω από το επαγγελματικό του μέλλον, τις σπόντες του και τα μηνύματα του στο channel! Να’ ναι καλά ο άνθρωπος, αλλά δεν παίζεται! Μας γονάτισε! Μπίρι μπίρι μπίρι, μας κουδούνισε τον εγκέφαλο! Φαντάσου τι τραβάνε στον Ant1!

Αλήθειες
Άσχετο, αλλά είναι καιρός πια να το μπουμπουνίσουμε και να το βροντοφωνάξουμε! Ακούνε όλοι Λάμπης Ταγματάρχης και τους γυρνάνε τα άντερα, αλλά βρε guys μου; Εμείς ως viewers, ένα πράγμα θα επαναλάβουμε! Και θα τονίσουμε! Ευτυχώς που υπάρχει η κρατική! Στο κάτω κάτω; Από το να μας τα παίρνει το κράτος, καλύτερα η ΕΡΤ! Που θα αγοράσει και κάνα ντοκιμαντέρ της προκοπής και θα μας βγουν τα μάτια!

Αριστούργημα
Πού το θυμηθήκαμε τώρα και με τι αφορμή; Είχε το προηγούμενο weekend ένα ντοκιμαντέρ για τον Κουστουρίτσα που γυρνάει ταινία για τον Μαραντόνα, άλλο πράγμα! Διαμάντι! Κολλήσαμε στις οθόνες μας! Καλέ ποιο από τα ιδιωτικά channels θα αγοράσει τέτοια προγράμματα; Όχι τοποθετηθείτε!

Αμπάχα μπούχα και εις το επανιδείν!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.