Έξαλλος ο Πρετεντέρης για τη σειρά των ονομάτων στη… μαρκίζα του Mega – Υποχώρηση Παναγιωτόπουλου για να αποφύγει τη γκρίνια

Γιάννης Πρετεντέρης

Με εμφύλιο πόλεμο απείλησε ο Γιάννης Πρετεντέρης τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega όταν διαπίστωσε ότι Παύλος Τσίμας και Σταύρος Θεοδωράκης προπορεύονταν στο δελτίο Τύπου για την επιτυχία των ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού! Η σύγκρουση για τη σειρά των ονομάτων στη… μαρκίζα του μεγάλου καναλιού προέκυψε όταν ο δημοσιογράφος πριν καν ακόμη συνταχθεί το δελτίο Τύπου που θα έπαιρναν οι δημοσιογράφοι, διαπίστωσε ότι η αύξηση που κατέγραψε η «Ανατροπή» τη σεζόν που έκλεισε ήταν μικρότερη, σε σχέση με αυτή του Τσίμα και του Θεοδωράκη. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι «Πρωταγωνιστές» σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση στο σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών με 837.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, ενώ τον Παύλο Τσίμα και την «Έρευνα» είδαν 592.000 τηλεθεατές. Από το δελτίο Τύπου μαθαίνουμε ότι τον Γιάννη Πρετεντέρη και την εκπομπή «Ανατροπή» είδαν περίπου 600.000 τηλεθεατές, δηλαδή όσοι και τον Παύλο Τσίμα!

Το πρόβλημα όμως του Γιάννη Πρετεντέρη δεν ήταν οι αριθμοί, αλλά η σειρά με την οποία θα έμπαιναν τα ονόματα στο δελτίο Τύπου που θα έπαιρναν οι δημοσιογράφοι. Και ενώ το κανάλι ξεκίνησε βάζοντας τα ονόματα με τη σειρά που τερμάτισε κάθε εκπομπή, όταν ο Πρετεντέρης πληροφορήθηκε ότι ο Θεοδωράκης προηγείται, έγινε χαμός! Μπήκε στο γραφείο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου και απαίτησε να ανατρέψει τη σειρά… Ο τελευταίος για να αποφύγει τις υστερίες του δημοσιογράφου, έδωσε εντολή να τηρηθεί η ιεραρχία και μόνο τότε τα πράγματα ηρέμησαν!

Υ.Γ Για τον παρατηρητικό και παμφάγο αναγνώστη, να σημειωθεί ότι δεν ήταν τυχαία τα δημοσιεύματα των Νέων και του Βήματος για την επιτυχία των εκπομπών του Mega, αναφέροντας μόνο την περίπτωση του Γιάννη Πρετεντέρη!

Comments are closed.