Εξοντωτική αγωγή στον διευθυντή του ΒΗΜΑgazino από τον Φασουλή

Εξοντωτική αγωγή στο διευθυντή του ΒΗΜΑgazino από τον ΦασουλήΜε αγωγή αντί για μήνυση (προφανώς επειδή δεν «στέκεται» στο δικαστήριο) στον διευθυντή του BHMAGAZINO, Παύλο Παπαδόπουλο και τον συντάκτη, Γιώργο Νάστο, επέλεξε να «απαντήσει» ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής για το πασχαλιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού με τίτλο «Τζέντλεμαν και “τρελή”». Το απίστευτο στην ιστορία όμως, δεν είναι μόνο ότι ο γνωστός καλλιτέχνης επιλέγει την «εξοντωτική οδό» για να «τιμωρήσει» τους δύο δημοσιογράφους ζητώντας 260.000 ευρώ από τον καθένα, αλλά ότι είναι συνεργάτης των ΝΕΩΝ και παρόλα αυτά, προτιμά την καταδικαστέα στην συνείδηση των περισσοτέρων πολιτών μέθοδο της αγωγής προκειμένου να δικαιωθεί!

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο τεύχος που ήταν και το πρώτο με την υπογραφή του νέου διευθυντή, Παύλου Παπαδόπουλου, το οποίο έκτοτε εκτοξεύθηκε δημοσιογραφικά, αναφερόταν στον «Εκκεντρικό Σταμάτη Φασουλή: Μορφή του θεάτρου και άνθρωπος της εξουσίας, σκηνοθέτης του συρμού και δηλητηριώδης κωμικός, τζέντλεμαν και «τρελή». Έπειτα από 40 χρόνια και πολλές διαδοχικές εφευρέσεις του εαυτού του, ο Σταμάτης Φασουλής κατορθώνει να παραμένει ο «αποδεκτός εκκεντρικός» των σκεπτόμενων μικροαστών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φράσεις που ενόχλησαν τον γνωστό δημιουργό – μεταξύ άλλων ήταν, το «σκηνοθέτης του συρμού» και η λέξη «τρελή» που σημειωτέον ήταν σε εισαγωγικά και παρέπεμπε σε προηγούμενη θεατρική του δουλειά με τον Γιάννη Μπέζο, «Το κλουβί με τις τρελές». Δυστυχώς όμως και σε αυτή την περίπτωση μόνο με τη ρήση του λαού μπορείς να εξηγήσεις το φαινόμενο,  «Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς»!

Comments are closed.