Αγωγή 2 εκ. ευρώ στο BHMAgazino από Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη

Αγωγή 2 εκ. ευρώ στο BHMAgazino από Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη

Οι παλιοί στον χώρο της επικοινωνίας έλεγαν ότι δημοσιογράφος γίνεσαι από τις αγωγές και τις μηνύσεις! Κάπως έτσι πρέπει να συμβαίνει και με τη νέα εποχή που διανύει το ανανεωμένο BHMAgazino, αφού από κει που δεν ενοχλούσε και δεν το ενοχλούσε κανένας, ξαφνικά υπό τη νέα διεύθυνση του Παύλου Παπαδόπουλου έχει απογειωθεί και με τη θεματολογία του – τηρουμένων των αναλογιών, διαμορφώνει ατζέντα (όπως θα έλεγαν και οι παλιοί δημοσιογράφοι)! Θυμίζουμε ότι εσχάτως με κομμάτια που φιλοξενεί έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις… Μόνο το ρεπορτάζ για την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου πριν λίγες εβδομάδες, παραλίγο να προκαλέσει σχίσμα εντός του ΠΑΣΟΚ, με την παρέμβαση του νυν αρχηγού του, Ευάγγελου Βενιζέλου!

Ωστόσο, η είδηση δεν είναι ότι το νέο BHMAgazino ξύπνησε και διεκδικεί κομμάτι από τη σύγχρονη δημοσιογραφία στην Ελλάδα του 2012, αλλά ότι μέσα σε ελάχιστα 24ώρα – προφανώς επειδή κάνει καλά τη δουλειά του, δέχθηκε νέα αγωγή ύψους 2.000.000 ευρώ (!) από το ζεύγος Μιχάλη Χατζηγιάννη – Ζέτας Μακρυπούλια.

Το ζευγάρι διαβάζοντας το κομμάτι της δημοσιογράφου, Αστερόπης Λαζαρίδου με τίτλο, «Περιμένοντας τον γαμπρό» που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό στις 21 Μαΐου, αισθάνθηκε ότι θίγεται και έκρινε σκόπιμο, να φιλοδωρήσει τους υπεύθυνους με το δυσθεώρητο νούμερο που προαναφέρθηκε! Συγκεκριμένα, η αγωγή στρέφεται εναντίον του διευθυντή του περιοδικού, Παύλου Παπαδόπουλου και της δημοσιογράφου, ζητώντας έκαστος από 500.000 ευρώ! Προσπερνάμε τις κακοήθειες ορισμένων που αναρωτήθηκαν «τόσα τους έλειπαν», διανθίζοντας τες με υπαινιγμούς για τη μη προβολή του «Dancing with the stars»… Και περιοριζόμαστε να σημειώσουμε τις φράσεις που ενόχλησαν την παρουσιάστρια, «Μια “γλάστρα” αλλιώτικη από τις άλλες», αλλά και «Ανήκοντας σε μια φουρνιά ηθοποιών που είναι περισσότερο celebrities και πολύ λιγότερο καλλιτέχνες», όπως και «Οι καθημερινές στιγμές μοιάζουν πέρα για πέρα σκηνοθετημένες». Αντίστοιχα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – μεταξύ άλλων, ενοχλήθηκε για την φράση, «Σαφώς πιο μελωδικός όταν τραγουδάει, παρά όταν μιλάει».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Comments are closed.