Απάντηση της Ματίνας Ρέτσα στο Enimerosi24: Η προσφορά μου στα αθλητικά δρώμενα του νομού Εύβοιας ήταν πάντα ανιδιοτελής

Ματίνα ΡέτσαΤι λέει για την ΕΡΤ

Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό από την παιδική μου ηλικία και η αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου με έφεραν στα γήπεδα της Εύβοιας, στερώντας μου χρόνο και χρήματα, που δεν μου περίσσευαν. Οι όποιες επιτυχίες της ομάδας και η διαχείριση των οικονομικών της είναι πολύ γνωστά στους πολίτες της Εύβοιας. Σημασία έχει να χρησιμοποιείς τις μικρές σου δυνάμεις για να στηρίζεις όσους σε χρειάζονται, ακόμη και όταν στοχοποιείσαι. Ας σταματήσουν λοιπόν οι κρυβόμενοι πίσω από ψευδώνυμα και μάσκες να σπιλώνουν ανθρώπους που πραγματικά προσφέρουν έχοντας μόνο κόστος και τίποτα περισσότερο. Και επειδή οι κρυπτόμενοι και ασεβούντες χρησιμοποιούν καταδικασμένες γκεμπελικές μεθόδους, κάνουν επιλεκτική και σκόπιμα συκοφαντική διαστρέβλωση των γεγονότων. Στην δική τους μισή και διαστρεβλωμένη εικόνα, αντιπαρατίθεται η αλήθεια και ορισμένα γεγονότα, τα οποία με ευκολία και δόλο προσπερνούν. Όπως για παράδειγμα την ανακοίνωση-δήλωση ανάκλησης των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, την οποία ο λιβελλογράφος συκοφάντης μου με πρόδηλη ευκολία προσπερνά. Και η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΡΙΕΖΩΝ

Αναφορικά με ανάρτηση σε αθλητικό site της Εύβοιας από ποδοσφαιριστές των Κριεζών, οι κάτωθι θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ουδέποτε συγκαταθέσαμε στην… ακριβή σύνταξη της εν λόγω ανακοίνωσης και καμία μομφή δεν επιδιώξαμε στο πρόσωπο της κυρίας Ματίνας Ρέτσα. Οποιαδήποτε παρανόηση έγινε εκ παραδρομής και θα θέλαμε την αποκατάσταση της.

Χατζημαρινάκης Ιωάννης, Ασίκογλου Γιώργος, Μπιτσικόκος Ηλίας,Καϊτίδης Δαυϊδ , Ζωγογιάννης Νίκος, Stanoyenic Rade.

Για την ΕΡΤ

Οσον αναφορά στην τοποθέτηση μου στην ΕΡΤ, καλούμαι να υπηρετήσω ένα οραματικό και αναπτυξιακό στόχο. Συγκεκριμένα, να υποβοηθήσω την προσπάθεια της νέας διοίκησης του ραδιοτηλεοπτικού φορέα να αναδείξει το συνολικά παραγόμενο έργο και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις μεγάλες δυνατότητές του.

Comments are closed.