Οι άνθρωποι του Ντέμη (ανέλαβαν δράση), ο φίλος τους Γιώργος Καπουτζίδης και ο Άκης Ζήκος!

Οι άνθρωποι του Ντέμη (ανέλαβαν δράση), ο φίλος τους Γιώργος Καπουτζίδης και ο Άκης Ζήκος!

Τα παιδιά του Ντέμη Νικολαίδη – μαθαίνουμε, ότι ήδη εγκαταστάθηκαν στο GAZZETTA. Η γνωστή ιστοσελίδα ανακοίνωσε την ένταξη σε ρόλο σχολιαστών των Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσώχου. Πιθανότατα ο πρώτος αποχώρησε από τον SPORT FM, αφού εχθές Δευτέρα δεν έκανε εκπομπή, ενώ ο δεύτερος, είναι άγνωστο ακόμη το μέλλον του στην Καλλιθέα. Μάθημα ιστορίας Ι, (σχετικό – άσχετο): οι δύο δημοσιογράφοι συνδέονται επιχειρηματικά με μπαρ που είχαν ανοίξει μαζί με τον γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Καπουτζίδη στον Κεραμεικό (αλλά αγνοείται η τύχη του! Όχι του Καπουτζίδη, του μπαρ)!

Ωστόσο, η άφιξη Σαμπράκου στην ιστοσελίδα, εκ των έμπιστων του Νικολαίδη, εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο για το portal με τίτλο, «Ντέμης»!

Προφανώς η στροφή του πρώην άσσου της ΑΕΚ στα media – μάθημα ιστορίας ΙΙ – είναι αποτέλεσμα των αποτυχημένων επιχειρηματικών προσπαθειών του παρελθόντος. Αφού η εταιρία που είχε ιδρύσει με τον Άκη Ζήκο (για μετεγγραφές παικτών) δεν προχώρησε, όπως επίσης και η εταιρία διοργάνωσης συναυλιών… Οπότε ένα μικρό μέρος των χρημάτων από την πώληση της βίλας – λέγεται ότι το ποσό αγγίζει περίπου τα 4,3 εκ. ευρώ (αλλά η κατασκευή της κόστισε περισσότερο) – επενδύθηκαν για την είσοδο του στα αθλητικά media!

Comments are closed.