Γκάλοπ – κόλαφος για τον Ομπάμα

Δύο δημοσκοπήσεις – κόλαφος για τον νυν πλανητάρχη δόθηκαν πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα προκαλώντας πονοκέφαλο στο επιτελείο των Δημοκρατικών.

Γκάλοπ - κόλαφος για τον ΟμπάμαΤην ώρα που οι δύο μονομάχοι, Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ δίνουν μάχη στήθος με στήθος διεκδικώντας τον προεδρικό θώκο, η επέλαση του τυφώνα «Σάντι» φαίνεται ότι ευνοεί τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των ινστιτούτων Gallup και Rasmussen.

Λίγες ώρες αφότου το σούπερ – φαινόμενο άρχισε να πλήττει την μητρόπολη του κόσμου, Νέα Υόρκη, δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallup δίνει σαφές προβάδισμα στον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στην πρόωρη ψηφοφορία.

Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο επίμονος Μορμόνος , Μιτ Ρόμνεϊ προηγείται κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες έναντι του αντιπάλου του, Μπαράκ Ομπάμα, στις πρόωρες κάλπες που έχουν στηθεί στις αμερικανικές πολιτείες (52% για τον Ρόμνεϊ έναντι 45% για τον Ομπάμα ).

Ήδη πάνω από το 15% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων έχουν ήδη ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα , επισημαίνει η δημοσκόπηση.

Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση του Rasmussen δείχνει ότι ο επίμονος Μορμόνος είναι σε θέση να κερδίσει τη μάχη για την αμερικανική προεδρία . Να κερδίσει, δηλαδή, τουλάχιστον 279 εκλέκτορες.
Μίνα Αγγελίνη
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.