Αποκλειστική δήλωση του Νίκου Σίμου στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»: Εύχομαι στον Αρβανίτη καλή σταδιοδρομία στον ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Σίμος - Κώστας Αρβανίτης

Από τη στήλη «Media Windows» του Νίκου Νικητέα

«Εύχομαι στον Κώστα Αρβανίτη καλή πολιτική σταδιοδρομία στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη στήλη ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Νίκος Σίμος. Και προφανώς για να το λέει κάτι παραπάνω θα γνωρίζει!

Πάντως εμείς θα αρκεστούμε στο ότι ο Κώστας Αρβανίτης από καιρό αναζητούσε αφορμή για ηρωική έξοδο… Όχι επειδή αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του στη νέα καμπάνια της ΕΡΤ, θεωρώντας ότι είναι ανώτερος (;) από τους υπόλοιπους, ούτε επειδή άφηνε υπονοούμενα (για να το πούμε κομψά) κάθε φορά που ολοκλήρωνε την εκπομπή του εναντίον του Γιώργου Κουβαρά που ακολουθούσε! Δεν θα σταθούμε ούτε στο γεγονός ότι συμμετείχε ως καλεσμένος στην ανταγωνιστική εκπομπή της ΝΕΤ, «Πρωινό ΑΝΤ1» του Γιώργου Παπαδάκη!

Απλώς ο Κώστας Αρβανίτης εντέχνως τραβούσε το σχοινί των σχέσεών του με το κανάλι επιδιώκοντας – προφανώς την απομάκρυνσή του, προκειμένου στη συνέχεια να την παρουσιάσει ως πολιτική δίωξη. Και τελικά τα κατάφερε. Αφού στην δεξιά Ελλάδα της αριστερής παντοδυναμίας και στην Ελλάδα της μετα-κομματικής μελαγχολίας που θα επουλώνει για πολλά χρόνια ακόμη τα τραύματα από την ανάφλεξη του μικροαστικού της εντέρου, η στάση του δημοσιογράφου αποτελεί όχι μόνο εύσημον, αλλά και διαβατήριο για λαμπρή πολιτική σταδιοδρομία!

Άλλωστε ο ίδιος από τον κανάλι του δεξιού (!) Γιώργου Καρατζαφέρη καρφώθηκε καλώντας τον λαό, να συμμετάσχει στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης στο προαύλιο της ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθεί που έκοψαν την εκπομπή του! Δυστυχώς όμως για εκείνον ο λαός δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, διότι προφανώς είχε σημαντικότερα πράγματα να κάνει!

Για να τελειώνουμε όμως, η δημοσιογραφία του «καταγγέλειν» πέθανε, διότι όχι μόνο δεν είχε αισθητική, αλλά ούτε πρόταση!

Comments are closed.