Το δυνατό χαρτί του Ant1 και οι σκανδαλιάρες του Mega

Το δυνατό χαρτί του Ant1 και οι σκανδαλιάρες του Mega

«Αυτό το κορίτσι και νεκρούς ανασταίνει». Ατάκα που ακούγεται στα διαφημιστικά σποτάκια του Mega… για την Μαίρη Συνατσάκη! Τι να πούμε! Τώρα η Συνατσάκη και σεξουαλικό αντικείμενο του mega channel! Τα εύγε μας!

Χμμμ…   
Και με την ευκαιρία. Αυτό το «στα @@ σου» που ακούστηκε (ξάστερα και καθαρά) today στον αέρα του Mega, δια στόματος της Σάσας Σταμάτη, πήγαινε στη Ναταλία Γερμανού για την αποχώρηση της Αραβανή; Διότι στο σημείο αυτό εκσφενδονίστηκε!

Υ.Γ. Το εστιάζουμε εκεί, διότι μόνο έκπληξη δεν μας προκαλούν πλέον τα «γαλλικά» του channel!

Έχουμε και λέμε
Λοιπόν now. Κωδικοποιημένα στα του «Dancing»:

  1. Τα congratulations μας στον John Λάτσιο. Που επέμεινε, έπεισε και έκλεισε τη Ζέτα  Μακρυπούλια. Χωρίς αυτή guys μου, δεν βγαίνει! Απλά πράγματα! Η τύπισσα καλά κάνει  και ζητάει τόσα money!  Το κρατάει ολάκερο! Βεβαίως και ο Ant1 καλά κάνει και της τα κόβει! Μέρες που διανύουμε!
  2. Μαζεύτε  τον, εξαφανίστε τον, κόψτε τον, κάντε something! Τι ατυχέστατη η επιλογή του Αργύρη Αγγέλου για το green room του σόου! Χάθηκε μία γκόμενα! Και αυτό το «Ζετάκι»  ξεκολλήστε του το! Μας κουδούνισε τον εγκέφαλο!

By far
Από τα πιο ωραία, τα πιο nice, τα πιο πετυχημένα! Το τρέιλερ της «Συντέλειας» του Σκάι με την Πόπη Τσαπανίδου. Θεά η presenter! Την δείχνει να γελάει παρατεταμένα και αμίλητα! Απίστευτη η μεταμόρφωση της τα τελευταία χρόνια! Έχει απελευθερωθεί θεαματικά, ουδεμία σχέση από τότε που την θυμόμαστε στην κρατική με την Ρίκα Βαγιάνη να σέρνονται στους καναπέδες!
Extreme make over!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.