Κοσιώνη εναντίον Ευαγγελάτου

Κοσιώνη - Ευαγγελάτος

Άλωση του ΣΚΑΙ FM από Πορτοσάλτε & Παπαδημητρίου – Χωρισμένοι στα δυο οι δημοσιογράφοι του ομίλου

«Σε συνιστώσα του Παναθηναϊκού έχει μετατραπεί ο ΣΚΑΙ» σύμφωνα με στέλεχος του Φαλήρου που προσπαθεί να εξηγήσει την εικόνα διάλυσης σε ραδιόφωνο και τηλεόραση! «Δεν λειτουργεί τίποτα» συνεχίζει, και κάνει λόγο για ομάδες συμφερόντων που επιχειρούν να επωφεληθούν. Για παράδειγμα, ο σταθμός λέγεται ότι έχει παραδοθεί στον πλήρη έλεγχο των Πορτοσάλτε – Παπαδημητρίου, οι οποίοι ορίζουν και παύουν εκπομπές κατά το δοκούν.

Αντίστοιχα στην τηλεόραση, το παραπάνω «μνημονιακό» δίδυμο, όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν εντός του καναλιού – φέρεται, να έχει τον έλεγχο της πρωινής εκπομπής των Λυριτζή – Οικονόμου, αλλά και της μεσημεριανής εκπομπής με την Εύα Αντωνοπούλου, χωρίζοντας τις εκπομπές σε δύο ταχύτητες. Διαφεύγουν τον έλεγχό τους οι εκπομπές της Πόπης Τσαπανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Από κοντά» όμως, λέγεται ότι έχουν και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η Σία Κοσιώνη. Μάλιστα η τελευταία – μαθαίνουμε, ότι εσχάτως καταφέρεται εναντίον του Νίκου Ευαγγελάτου λόγω της δυνατότητας που έχει να αποφασίζει μόνος του για τους καλεσμένους του. Σε αντίθεση με την ίδια που είναι υποχρεωμένη να φιλοξενεί μόνο τους «μνημονιακούς», Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε και Τσιόδρα, στους οποίους και αποδίδει την ευθύνη για τα χαμηλά νούμερα του δελτίου της. 

Πηγή: απόσπασμα από τη στήλη του Νίκου Νικητέα στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Comments are closed.