Ο νέος Φιλέας Φογκ και το στοίχημα των νοικοκυραίων

Ο νέος Φιλέας Φογκ και το στοίχημα των νοικοκυραίων

Ελάτε τώρα! Να το κανιβαλίσουμε; Είναι δυνατόν να πηγαίνει ο cool Alexis βρε guys μου σε ολάκερο Brookings και να τους ομιλεί… στα ελληνικά; Οποία ντροπή! Σε τέτοιο ακροατήριο, με το history του που κουβαλά και να εκσφενδονίζεται ο president στη μητρική του…; Και μεταξύ μας, δεν νομίζουμε να το έπραξε από εθνική υπερηφάνεια κιόλα ε! Στο πλαίσιο δηλ. προβολής της γλώσσας μας, του έθνους μας κτλ! Αλλά, από αδυναμία! Να μιλήσει την αγγλική! Για αυτό μπουμπουνάμε, οποία ντροπή!

Η ατάκα της βραδιάς
Καλά το κορυφαίο πάντως το ανεμοστροβίλισε today ο Παύλος Τσίμας στο δελτίο! Πολύ γέλιο! Είπε για τον Τσίπρα, ότι τον έχει κάνει Φιλέα Φογκ (!) το κόμμα του που γυρίζει από το Ρίο στο Βερολίνο και από εκεί στην Ουάσινγκτον, για να πείσει την οικουμένη ότι είναι νοικοκύρηδες… Έγραψε ο journalist απλά! Κοπήκαμε από τα γέλια!

Βάλτε κάμερες να την καταγράφουν!
Αφασία όμως μεγάλη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Άλλο γέλιο εκεί! Να κάνεις hear τους διαλόγους της που σφαζόταν με τους υπόλοιπους στην επιτροπή; Woman μπάχαλο! Τέτοια επεισόδια να έχει το σίριαλ καθημερινά και θα περάσουμε φίνα! Τούτη επισκίασε ακόμα και τον Άδωνι! Ούτε που τον ακούσαμε τον μπουμπούκο! Υπήρχε…;

Να το δούμε κι αυτό!
Αυτά έκανε watch και η Όλγα Τρέμη και πέταξε μετά το ωραίο: «Να μου τρυπήσεις τη μύτη αν βγάλει άκρη ποτέ αυτή η επιτροπή»… Jesus Christ! «Αναστασία» θα μας προκύψει η ανκοργούμαν!

Ωραίος
Ουάου! Το έχουμε πει τόσες φορές, μας επιβεβαιώνει όλες! Ποιον έχει καλεσμένο αύριο ο Κωστόπουλος; Τον Δημήτρη Ρίζο! Τον άνθρωπο που κράζουν οι εργαζόμενοι του, αφού τους έχει αφήσει άφραγκους! Θα κάνουμε watch βεβαίως το interview, αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε εκ των προτέρων, για άλλη μια φορά τα έξυπνα αντανακλαστικά του! Σπάνιο φαινόμενο πλέον με τέτοια κρίση, να δουλεύει ένας presenter την εκπομπή του! Και ο Κωστόπουλος το κάνει…

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.