Ελληνικός τελικός Eurosong 2013 – A MAD show

Ελληνικός τελικός Eurosong 2013 – A MAD show

Απόψε στις 21:00 πραγματοποιείται σε μια ειδική βραδιά στο Gazi Music Hall ο Ελληνικός Τελικός Eurosong 2013 – A Mad Show! για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision.

Τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Ελληνικός Τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, δορυφορικά από την ERT world, διαδικτυακά από το WebTV της ΕΡΤ στη διεύθυνση www.ert.gr/webtv και από την ιστοσελίδα του Eurovision TV www.eurovision.tv,  από το επίσημο κανάλι του MAD TV στο YouTube www.youtube.com/MADTVGREECE, από το Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD στον OTE TV σε μαγνητοσκόπηση, καθώς και στην Κύπρο από το ΡΙΚ.

Η πενταμελής επιτροπή για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision  είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος η ερμηνεύτρια Βίκυ Λέανδρος.

Μέλη: Ανδρέας Πυλαρινός – αρχιμουσικός, Δημήτρης Κοντόπουλος – συνθέτης, Μαρίνα Λαχανά – Διευθύντρια Προγράμματος Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Ρεγγίνα Κουρή – Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων MAD.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια – σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Θάνος Γκομόζιας.

Comments are closed.