Μια εκπομπή από… ναφθαλίνη και μια δημοσιογραφία σε «υπηρεσία»

Μια εκπομπή από… ναφθαλίνη και μια δημοσιογραφία σε «υπηρεσία»

Αν μη τι άλλο, εξοργιστικό πια! Να ακούς την Μαρία Σπυράκη το Σάββατο, με το που έχουν σκάσει τα μαντάτα για την Κύπρο και το πρώτο πράγμα που μπουμπουνάει στο ρεπορτάζ της στο δελτίο το βράδυ, χωρίς καμία κριτική και εντελώς αμάσητο, τι είναι βρε guys μου; Δηλαδή για όνομα!

Έλεος!
Το ότι τους είπε ο Στουρνάρας στο αεροπλάνο που ταξίδευαν όλοι together, πως αρχικά ήταν η σκέψη να γίνει 40% κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, αλλά πάλι στο τσακ στο τέλος, το γλιτώσαμε! Και καλά να την πει βεβαίως την είδηση, αφού αυτό τους είπε ο υπουργός, αλλά έλεος πια με τη λογική τού μικρότερου κακού, που μας φλομώνουν όλη την ώρα! Και με το ύφος το ανάλογο, που έχεις όταν ανάβεις το κεράκι στην Εκκλησία, για να ευχαριστήσεις μες στην ευλάβεια… που σωθήκαμε! Καλά δεν ντρέπονται!

Και ξανά έλεος!
Δηλαδή, αυτός είναι ο τρόπος να μεταφέρει το ρεπορτάζ της, μια τέτοια ημέρα;  Ότι πάλι γλιτώσαμε τα χειρότερα και να πούμε και ευχαριστώ; Και αυτό το ονομάζουνε δημοσιογραφία; Πείτε το τραχανά! Καλύτερα θα συνεννοούμαστε!

Megalicious
Πάντως ωραίοι είναι εκεί στο Mega! Ο Πρετεντέρης τις προάλλες έκανε την αυτοκριτική του για το ότι γνώριζαν, αλλά δεν μας το έλεγαν για το χρέος και τώρα τούτη, συνεχίζει να απαγγέλλει με θράσος τα ανεκδιήγητα! Να τους χαιρόμαστε!

Εκπομπή από το σεντούκι  
Και επειδή επιστρέψαμε γκαζωμένοι, να το ελαφρύνουμε. Με τον George Παπαδάκη! Ο οποίος, άλλος τούτος, μας γύρισε το Σάββατο με την βραδινή του πρεμιέρα, δεκαπέντε χρόνια πίσω! Τι ήταν αυτό presenter μου! Το μπαλέτο έλειπε να σκάσει μύτη από πίσω!

Καλά κρασιά
Εντελώς παλιακό όλο το κόνσεπτ της εκπομπής και κυρίως η ματιά τού journalist. Που κοίταζε την Άννα Βίσση ως το απόλυτο είδωλο και θαμπωνόταν! Λες και έβγαινε από άλλη δεκαετία ήταν ο άνθρωπος! Εδώ γίνεται το έλα να δεις, συνέπεσε μάλιστα η πρεμιέρα του και με τα γεγονότα της Κύπρου… και ο Παπαδάκης καθόταν και αντίκριζε την Βίσση, όπως όταν είχαν απέναντι τους παλιά την Βουγιουκλάκη! Τι να του πεις τώρα! Ότι έχει χάσει κάτι…αιώνες; Hello; 2013! Καλώς ήρθατε!

Απήχηση όχι αστεία
Και για το τέλος, το info. Το απόλυτο! Μπορεί να είναι δίπλα ακριβώς από το Mega, ολόκληρος ο 5ος όροφος του Ερρίκος Ντυνάν όμως, κάνει watch τα βράδια ανελλιπώς «Σουλειμάν»! Guys μου; Αν δεν το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια, δεν θα το πιστεύαμε! Και μιλάμε και για μορφωμένους ανθρώπους, ε; Εκεί να δείτε! Περίπτωση μεγαλοκυρίας με 25 χρόνια στο υπουργείο Υγείας, με τα πτυχία της και τις σπουδές της, καρφωμένη στο τούρκικο του Ant1! Αυτές είναι επιτυχίες!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.