Στον Σφακιανάκη ο Λιάτσος προς αναζήτηση των «κουκουλοφόρων» της ΕΡΤ

Λιάτσος - Μπόμπολας - Τσεκούρας

Παράλληλα καταθέτει μήνυση και αγωγή σε Μπόμπολα και Τσεκούρα

Συνάντηση με τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη έχει αύριο το πρωί στις 11.30 ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος, προκειμένου να ζητήσει τη συνδρομή του σχετικά με ανώνυμες καταγγελίες από δήθεν εργαζόμενους της ΕΡΤ που φθάνουν στο διαδίκτυο μέσω email και φέρεται να έχουν σταλεί από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής!

Η υπόθεση φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία για την ΕΡΤ, αφού οι «κουκουλοφόροι» όπως τους αποκαλούν στο ραδιομέγαρο αποφεύγουν το «φως» της ημέρας και κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία επιχειρούν επιλεκτικές επιθέσεις με στόχο τον έλεγχο της εταιρίας, αλλά κυρίως την κατασυκοφάντησή της! Μοιραία το μυαλό όλων πάει στις «συμμορίες» – όπως τις αποκαλούσε, ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος Νίκος Σίμος που δεν αφήνουν την ΕΡΤ να λειτουργήσει και να παράγει έργο προς όφελος του πολίτη που την πληρώνει.

Παράλληλα – μαθαίνουμε, ότι την Πέμπτη ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος θα καταθέσει μήνυση και αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ, κατά του ιδιοκτήτη του ΕΘΝΟΥΣ, Γιώργου Μπόμπολα και του διευθυντή της εφημερίδας, Θανάση Τσεκούρα. Αφορμή το δημοσίευμα της περασμένης Κυριακής που κατηγορούσε το στέλεχος της ΕΡΤ για χρέη προς την εφορία, πράγμα που διέψευσε το στέλεχος με δημόσια δήλωσή του στα ΜΜΕ.

Comments are closed.