«Νοιάζομαι Μοιράζομαι» από το MEGA

«Νοιάζομαι Μοιράζομαι» από το MEGA

Ένα SMS με ΤΡΟΦΙΜΑ στο 19059 = πολλές βιταμίνες…

Η ανταπόκριση των τηλεθεατών στο κάλεσμα του Mega, με τη συγκέντρωση 50 τόνων τροφίμων και 25.000 πακέτων με ρούχα και παιχνίδια στην πλατεία Συντάγματος, τα Χριστούγεννα, ήταν η αρχή.

Από εχθές Δευτέρα 13 Μαΐου, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και παρουσιαστές του Mega λένε και πάλι «Νοιάζομαι | Μοιράζομαι» στην ειδική κοινωνική καμπάνια του καναλιού και προτρέπουν τους τηλεθεατές να συμμετάσχουν στη νέα ενέργεια που πραγματοποιείται από το Mega, το Ίδρυμα Τράπεζας Τροφίμων και τη φιλανθρωπική οργάνωση «Μπορούμε». Σκοπός της ενέργειας είναι η συγκέντρωση χρημάτων μέσω αποστολής SMS με τη λέξη ΤΡΟΦΙΜΑ στον αριθμό 19059 (κόστος sms: 1,23€). Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά ελαιόλαδου, φρέσκων λαχανικών και φρούτων από την εγχώρια παραγωγή. Τα τρόφιμα αυτά θα συμβάλουν στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών 190 ιδρυμάτων και συσσιτίων σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτό, το Mega, το Ίδρυμα Τράπεζας Τροφίμων και η φιλανθρωπική οργάνωση «Μπορούμε» ανταποκρίνονται στις ανάγκες σίτισης δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας με τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, που δύσκολα προσφέρονται και αποθηκεύονται.

Το Mega θα ενημερώνει τους τηλεθεατές μέσα από τις εκπομπές του, το site www.megatv.com/megamazi και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για την πορεία της ενέργειας, για τη διαδικασία αγοράς των φρέσκων τροφίμων και του ελαιόλαδου από έλληνες παραγωγούς αλλά και για τις ανάγκες των ιδρυμάτων και συσσιτίων σε τρόφιμα, όπως αυτές καταγράφονται από τη δράση του Ιδρύματος Τράπεζας Τροφίμων και της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Μπορούμε».

Comments are closed.