Bazaar βιβλίου από τον Βήμα FM στο Μέγαρο Μουσικής

Bazaar βιβλίου από τον Βήμα FM στο Μέγαρο Μουσικής

Από τις 30 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου θα διατεθούν 200.000 βιβλία για καλό σκοπό

Ακόμη κι αν ξαναρχίσουν να ευημερούν οι αριθμοί, στην Αθήνα θα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δεν έχουν ούτε αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα. Ένα πιάτο ζεστό φαγητό, φρέσκο ψωμί, ένα αναψυκτικό ή ένα μπουκάλι γάλα… Κι επειδή άστεγοι, ανήμποροι και ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποί μας δεν υπάρχουν μόνο τα Χριστούγεννα, ο ΒΗΜΑ FM στέκεται ολόκληρο τον χρόνο δίπλα τους.

Από την  Πέμπτη 30 Μαΐου ως το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου ξανανοίγει το ΒΑΖAΑR βιβλίου που αγκαλιάζουν κάθε φορά οι Αθηναίοι και οι ακροατές του ΒΗΜΑ FM. Όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, στους πανέμορφους κήπους του Μεγάρου Μουσικής.

Θα διατεθούν 200.000 βιβλία προς 1 ευρώ το καθένα. Ανάμεσά τους οι πιο δημοφιλείς σειρές λογοτεχνίας, ιστορικές εκδόσεις, πολιτικές εκδόσεις, ταξιδιωτικοί οδηγοί, παιδικά παραμύθια κ.α. Το σύνολο των εσόδων, θα διατεθεί και πάλι για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Μέχρι τώρα από τα BAZAAR του ΒΗΜΑ FM έχουν συγκεντρωθεί περίπου 350.000 ευρώ για τους αστέγους του Δήμου Αθηναίων κι ελπίζουμε το βράδυ της Κυριακής να ξεπεράσουμε τις 500.000 ευρώ.

Όπως κάθε φορά, έχουμε ετοιμάσει μια σειρά εκπλήξεων για να κάνει την διαμονή των μικρών και των μεγάλων φίλων μας στους μαγευτικούς κήπους του Μεγάρου Μουσικής, ακόμη πιο ευχάριστη.

Και τρεις μοναδικές συναυλίες από αγαπημένους  καλλιτέχνες, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, εντελώς δωρεάν.

Θα τραγουδήσουν για μας και τους επισκέπτες μας:

***Την Παρασκευή 31 Μαΐου:  ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, η Μαρία Τσαρούχα και η Ραλλία Χρηστίδου.

**Το Σάββατο 1 Ιουνίου: ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Νίκος Ζιώγαλας.

***Την Κυριακή, 2 Ιουνίου: ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Σας περιμένουμε όλους. Δίνοντας 1 ευρώ κάνουμε 1 καλό.

***Την προσπάθεια του BHMA FM 99,5 στηρίζουν η Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος Εταιρειών Μυτιληναίου, η WIND, η «Ελληνικός Χρυσός», η Mercedes Benz Hellas, η Ελαΐς Unilever Hellas και η Chiquita Hellas.

Comments are closed.