Το STAR «χτίζει» την ομάδα που θα ανταγωνιστεί το δελτίο του MEGA

Το STAR «χτίζει» την ομάδα που θα ανταγωνιστεί το δελτίο του MEGA

Σε αναζήτηση του νέου Τσίμα και του νέου Καψή

Νέο σχήμα στις ειδήσεις για το STAR, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες! Το κανάλι της Κηφισιάς ετοιμάζεται από τη νέα σεζόν να μπει δυναμικά στην ενημέρωση και να ανταγωνιστεί στα ίσια τον ηγέτη των 8.00, δηλαδή το Mega, με νέο διευθυντή ειδήσεων τον Κώστα Τσιακανίκα, κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου τη Μάρα Ζαχαρέα και βασικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η μάχη που θα κληθεί να δώσει το STAR αναμένεται πολύ δύσκολη, αφού σε πολύ σύντομο χρόνο θα πρέπει να πείσει το τηλεοπτικό κοινό ότι άλλαξε και μπορεί να του προσφέρει ένα πλήρες, αντικειμενικό και αξιόπιστο δελτίο ειδήσεων καλύτερο από αυτό των ανταγωνιστών του.

Σε αυτή τη… μάχη και «απέναντι» στην ισχυρή ομάδα του μεγάλου καναλιού με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Παύλο Τσίμα και τον Μανώλη Καψή, το STAR πρέπει να προτάξει αντίστοιχου κύρους και αξιοπιστίας δημοσιογράφους, αν θέλει να διεκδικήσει μερίδιο τηλεθέασης και φυσικά παρέμβασης.

Έτσι, αν δεχθούμε ότι έχει ήδη βρει δυο ανάλογου βεληνεκούς δημοσιογράφους, όπως είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Μάρα Ζαχαρέα για να αντιπαρατεθεί στο ισχυρό staff του MEGA, μένει να αναζητήσει ακόμη για να συμπληρώσει την ομάδα του, τον νέο Παύλο Τσίμα και φυσικά τον νέο Μανώλη Καψή!

Comments are closed.