NOVASPORT FM – SENTRA FM και ART έσωσαν το γόητρο

Novasports

EUROBASKET 2013

H «επίσημη αγαπημένη» των Ελλήνων φιλάθλων, δεν τα κατάφερε στο Eurobasket της Σλοβενίας και αποκλείστηκε μετά την ήττα από την Κροατία στην παράταση και επιστρέφει στην πατρίδα!

Η διοργάνωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον ANT1 και καλωδιακά από τον ΟΤΕ ΤV. Το κανάλι του Αμαρουσίου εκμεταλλεύτηκε το black out της ΕΡΤ, ενώ συνολικά η ελληνική δημοσιογραφική αποστολή κινήθηκε σε καλούς ρυθμούς δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

Στη Σλοβενία εκπροσωπήθηκε σχεδόν όλο το φάσμα των ελληνικών media, από εφημερίδες και ραδιόφωνα, μέχρι sites και blogs.

Το γόητρο της αποστολής όμως, έσωσαν μάλλον τα δυο αθλητικά ραδιόφωνα NOVASPORT FM και SENTRA FM, τα οποία είχαν από τρείς απεσταλμένους. Βέβαια οι τελευταίοι κάλυπταν τη διοργάνωση αναγκαστικά και για τις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες των συγκροτημάτων όμως, τα ερτζιανά ήταν αυτά που διαμόρφωναν το κλίμα στην πατρίδα με το πλούσιο καθημερινό ρεπορτάζ. Για πρώτη φορά στα χρονικά του μπάσκετ απουσίαζε πέραν της ΕΡΤ και το κρατικό ραδιόφωνο, δηλαδή η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπως όμως αναφέρθηκε νωρίτερα, το «λουκέτο» της ΕΡΤ παρέσυρε τα πάντα στην Αγία Παρασκευή.

Με την ευκαιρία όμως, αξίζει να σημειωθεί η εκπροσώπηση στη δεύτερη φάση του Eurobasket της ΕΡΤ open, δηλαδή του προγράμματος που εκπέμπεται από την κατειλημμένη Αγία Παρασκευή με το δημοσιογράφο Λεωνίδα Μενεγάκη! Τέλος τηλεοπτικά πλην του ANT1 και του OTETV, το MEGA τίμησε την παράδοση στέλνοντας δημοσιογράφο έστω και στη δεύτερη φάση, ενώ για το ART του Καρατζαφέρη θα ήταν έκπληξη μόνο, αν δεν ήταν εκεί, με ολοκληρωμένη όμως παρουσία δηλαδή με δημοσιογράφο και κάμερα!

Comments are closed.