Εξω φρενών ο Ψυχάρης

Γιατί θύμωσε με το Action24 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Ανδρέας Ψυχάρης

«Εγώ ουδέποτε έχω δηλώσει ότι προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις επερχόμενες εκλογές». Αυτό ξεκαθαρίζει ο Ανδρέας Ψυχάρης (γιός του Σταύρου) που εμφανίζεται οργισμένος από δημοσκόπηση του καναλιού Action24 στην οποία συμπεριλαμβανόταν ανάμεσα στους υποψηφίους για τον δήμο Αθηναίων.

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  με επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού, Σαράντη Δημητρίου, διαψεύδει κατηγορηματικά (και θυμωμένα) την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές.  Ο Ανδρέας Ψυχάρης, έχει κάθε δίκιο να είναι εξοργισμένος καθώς στη δημοσκόπηση της Pulse, που παρουσίασε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ανάμεσα σε 11 υποψήφιους έρχεται… 11ος και καταϊδρωμένος με ποσοστό 7%. Ακριβέστερα, σε έναν κατάλογο πιθανών υποψηφιοτήτων και όταν οι ψηφοφόροι ερωτώνται εάν θα επέλεγαν κάποιο από τα πρόσωπα αυτά στην κλίμακα «Αρκετά έως Σίγουρα», η κατάταξη έχει ως εξής:

-Λιάνα Κανέλλη 24%

-Ζωή Κωνσταντοπούλου 22%

-Νίκος Δένδιας 21%

-Σοφία Σακοράφα 21%

-Γιώργος Καμίνης 20%

-Μάκης Βορίδης 19%

-Ηλίας Κασιδιάρης 19%

-Γιάννης Σγουρός 18%

-Νικήτας Κακλαμάνης 14%

-Ανδρέας Λοβέρδος 8%

-Ανδρέας Ψυχάρης 7%

Ο γιός του Σταύρου Ψυχάρη που «τρώει» συνέχεια ήττες στη ΝΔ (τόσοι ανασχηματισμοί και ούτε ένα υφυπουργείο!) θεωρεί ότι με τη δημοσκόπηση στο Action24, «κάηκε» άδοξα η όποια υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας. Μάλιστα ο Ανδρέας Ψυχάρης θεωρεί συνυπεύθυνο και τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο που παρουσιάζει και αναλύει τις δημοσκοπήσεις στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» στο συγκεκριμένο κανάλι.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του Ανδρέα Ψυχάρη προς τον Σαράντη Δημητρίου:

«Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπητέ κ. Δημητρίου,

Με έκπληξη παρακολούθησα σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Action24 τη μετάδοση δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία σας για τους «υποψηφίους» στον Δήμο της Αθήνας.

Στον κατάλογο των ονομάτων είδα ότι συμπεριλάβατε και το δικό μου όνομα, ενώ εγώ ουδέποτε έχω δηλώσει ότι προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις επερχόμενες εκλογές.

Κατά την γνώμη μου δε, τίθεται κι ένα ζήτημα δεοντολογίας για τις έρευνες κοινής γνώμης που συμπεριλαμβάνουν ονόματα υποψηφίων Δημάρχων, χωρίς οι ίδιοι να έχουν εκφράσει καν την επιθυμία να συμμετάσχουν στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε κάθε περίπτωση, σας ζητώ να μην συμπεριλάβετε το όνομά μου σε μελλοντικές μετρήσεις της εταιρείας σας για τον Δήμο Αθηναίων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

Ανδρέας Στ. Ψυχάρης»

Πηγή:zoornalistas.blogspot.com

Comments are closed.