Εκδότης ξανάνιωσε ο Μπόμπολας με τις αποκαλύψεις του ΕΘΝΟΥΣ για τη Χρυσή Αυγή

Γιώργος Μπόμπολας

«Τρώει» τη Σία για τα… μάτια της Έλλης; – Τα σκωπτικά σχόλια στο MEGA για το πρωινό και η συμφωνία Αρναούτογλου – Σταρόβα

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

«Έχει ξανανιώσει εκδότης» λένε οι συνομιλητές του Γιώργου Μπόμπολα, με αφορμή τις καθημερινές αποκαλύψεις του «ΕΘΝΟΥΣ» για την Χρυσή Αυγή! «Το είχε ξεχάσει για πολλά χρόνια και ξαφνικά νιώθει όπως παλιά, που η δημοσιογραφία είχε τον πρώτο λόγο και οι εφημερίδες φιλοξενούσαν ειδήσεις» συνεχίζει γνωστός παράγοντας των media και συχνός συνομιλητής του αφεντικού του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Η υπόθεση του εθνικιστικού κόμματος, αλλά και η ευκαιρία που δίνεται στη δημοσιογραφία να αποκαταστήσει την χαμένη της τιμή, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό ρόλο της συγκεκριμένης οργάνωσης, λέγεται ότι ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον εκδότη του ΠΗΓΑΣΟΥ. Για αυτό εκτός από τις καθημερινές επαφές με τους επιτελείς της εφημερίδας του, φέρεται να έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και με τον διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που τον ενημερώνει από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις.

Σία ΚοσιώνηΈλλη ΣτάηΦωτιές άναψε η διαρροή ότι ο Σταμάτης Μαλέλης επιθυμεί την Έλλη Στάη στο δυναμικό του ΣΚΑΙ… Και παρά τις διευκρινήσεις ότι θα της ανέθετε εβδομαδιαία εκπομπή, οι τριγμοί από την καρέκλα της Σίας Κοσιώνη έχουν σηκώσει στο πόδι το Φάληρο! Όχι ότι πριν ήταν ήρεμα στο παραλιακό προάστιο. Άλλωστε οι κόντρες και οι συγκρούσεις, καθημερινά είναι στην ημερήσια διάταξη. Τελευταίο κρούσμα, η παρέμβαση εν είδει προτροπής του νέου διευθυντή ειδήσεων στον Γιάννη Αλαφούζο, να χειριστεί ο ίδιος και να λύσει τα θέματα με τον Κώστα Κιμπουρόπουλο και τον Χρήστο Παναγόπουλο!

Τώρα, αν η Σία Κοσιώνη απαιτεί οι σχολιαστές που βγαίνουν στο δελτίο της να μην εμφανίζονται και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου που προηγείται, είναι πταίσμα! Άλλωστε με τον Μπάμπη είναι φίλοι, κάποια στιγμή θα τα βρουν!

Μπορεί οι υπεύθυνοι στο πρόγραμμα του MEGA να περιμένουν την επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου από το εξωτερικό για να καταλήξουν στην παρέα των προσώπων που θα τον πλαισιώνει στο πρωινό… Η συμφωνία τους όμως με την λαϊκή αοιδό Ελισάβετ Σπανού, έχει προκαλέσει σκωπτικά σχόλια στους διαδρόμους του καναλιού.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΔημήτρης ΣταρόβαςΤέλος, σε υπόθεση μεταξύ καρντάσηδων εξελίσσεται η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου, αφού εκτός από τον κειμενογράφο Κώστα Γιαννακίδη, εξασφάλισαν σε ρόλο guest και τον Θεσσαλονικιό, Δημήτρη Σταρόβα!

Comments are closed.