Ό,τι να ‘ναι

Δούκας - Λιάγκας - Σπυρόπουλος

Είναι δυνατόν να τρώνε σε σούπερ ντούπερ εστιατόριο και να οι σαλάτες και να τα κρέατα και να τα λαχταριστά εδέσματα… για να μιλήσουν για τα συσσίτια του δήμου Αθηναίων; Συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Πολιτική Κουζίνα» του Κώστα Σπυρόπουλου στο Action24! Είχαν μαζευτεί Καμίνης, Διβάνη, Βερνίκος, Παπαδάκη (βλ. «Πρωταγωνιστές») και τα λέγανε, κόβοντας με τα μαχαιροπίρουνα τις ιδιαίτερες λιχουδιές και μπουκώνοντας δεόντως! Jesus Christ!

Έκλεψε την παράσταση
Ακόμη όμως πιο Jesus Christ, ήταν το επόμενο. Αυτό ήταν πιο άου γκάου τραγικό και από το ίδιο το γεγονός! Να διαβάζεις τον Προκόπη Δούκα στο Facebook του να αποθεώνει λίγη ώρα αργότερα τη συγκεκριμένη εκπομπή, για το «ύφος» και το «επίπεδο» της! Διαβάστε τι έγραψε ο αθεόφοβος!

To the point ματιά όχι αστεία
«Παρακολουθώ εδώ και λίγη ώρα Κώστα Σπυρόπουλο να “διευθύνει” Πολίτικη Κουζίνα στο Action 24, με Γιώργο Καμίνη, Λένα Διβάνη, Λίνα Παπαδάκη και Γιώργο Βερνίκο (και για το Πολυτεχνείο). Αυτό θα έπρεπε ανεξαρτήτως των απόψεων του καθενός να είναι το ύφος, το επίπεδο και το ουσιαστικό του δημόσιου διαλόγου στη χώρα….»

Κουκουρούκου
Ναι, βρε άνθρωπε! Το βρήκες τσακάλι! Αυτό θα έπρεπε να είναι και το ύφος και το επίπεδο και το ουσιαστικό του δημόσιου διαλόγου στο country! Να χλαπακιάζουν on air και την ίδια ώρα να αναλύουν βαρύγδουπα τα των συσσιτίων! Οποία η υποκρισία του άνκορμαν! Στην κοσμάρα του κανονικά!

Από τα απίστευτα!
Και τώρα, ρεπορτάζ! Το είδαμε χθες βράδυ με τα μάτια μας και τα τρίβαμε για τα καλά! Guys; Ήμασταν σε γνωστό στέκι που τρώνε οι ξενύχτηδες στο κέντρο της Αθήνας και βλέπαμε μία παρέα ασπρομάλληδων να κάθεται αποσβολωμένη κυριολεκτικά, μπροστά στην οθόνη που είχε το «Dancing»!

Αλάλου
Στα αλήθεια! Τούτο αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας, δεν το πιστεύαμε! Τρία χούφταλα ακούνητα μπροστά στη τηλεόραση να κάνουν watch τις γκόμενες με τα μίνι τους και τα πλούσια μπούστα τους που λικνίζονταν στο πλατό του Ant1! Κιχ δεν βγάζανε! Το μάτι τους γαρίδα! Και το απίστευτο, μπουμπούνισε κάποια στιγμή ο ένας από τους τρεις που έφυγε νωρίτερα… «Να μου πείτε αύριο τη βαθμολογία» πρόσταξε την παρέα του!… Χωρίς λόγια!

Ξεχωρίζει
Με την ευκαιρία πάντως, μιας και έτυχε να το χαζέψουμε και ήταν και guest star ο Λιάγκας, να το πούμε, να το τονίσουμε. Ο τύπος ό,τι και να λέμε κατά καιρούς, το έχει τρελά στο ρόλο του κριτή. Ωραίος! Στο σχόλιο, δεν παίζεται! Το έχουμε εξάλλου μπουμπουνίσει και από πέρυσι ξάστερα και καθαρά. Σε αυτόν οφείλεται η επιτυχία του πάνελ που κάνουν το πρωί, στη δική του ματιά στα πράγματα. Ε, και χθες βράδυ στο «Dancing» τού έδινε άλλη χάρη, η truth να λέγεται! Power ο άτιμος!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.