Επεισοδιακά διαλύθηκε πριν ξεκινήσει η παρουσίαση βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου

Σεραφείμ Κοτρώτσος

Εισβολή πρώην εργαζομένων ανάγκασε σε αποχώρηση Χατζηνικολάου, Παπαδημούλη, Κωνσταντόπουλο, Χατζημαρκάκη κ.ά

Τελικά η εισβολή περίπου 40 πρώην εργαζομένων στο Athens Plaza διέλυσε πριν καν ξεκινήσει την παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου «Η συμμορία του λύκου» που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι. Οι πρώην εργαζόμενοι που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους από τον δημοσιογράφο, κατάφεραν να διαλύσουν την παρουσίαση και μέσα σε βαρύ κλίμα αποχώρησαν οι καλεσμένοι, με προεξάρχοντα τον Νίκο Χατζηνικολάου που θα συντόνιζε τη συζήτηση. Ο εκδότης της «Real news» αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας ότι «Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι», αλλά όταν διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν αστειεύονται δήλωσε άγνοια, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Ήξερα ότι είχε τακτοποιηθεί το θέμα» και αποχώρησε!

Το ίδιο έπραξαν και οι βουλευτές, Παπαδημούλης και Ζώης, καθώς επίσης και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Γιάννης Μανώλης, αλλά και ο γερμανός ευρωβουλευτής ελληνικής καταγωγής, Γιώργος Χατζημαρκάκης!

Τέλος, εμφανώς ταραγμένος και στεναχωρημένος, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ανέφερε ότι είχε δώσει εντολή στη δικηγόρο του να πουλήσει το σπίτι του στο Πήλιο, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις των πρώην εργαζομένων του.

Comments are closed.