Στην Αθήνα το διεθνές συνέδριο Global Thinkers Forum με θέμα «Ηγεσία & Συνεργασία»

Μουσείο Μπενάκη

Με 30+ Παγκόσμιες Προσωπικότητες από 18+ Χώρες

Το GTF 2013 και τα GTF 2013 Awards for Excellence διοργανώνονται στην Αθήνα με κεντρικό θέμα «Ηγεσία & Συνεργασία» με τη συνεργασία των Ηνωμένων Εθνών και της Συμμαχίας των Πολιτισμών (UN Alliance of Civilizations) και με την παρουσία του Ύπατου Εκπροσώπου της Συμμαχίας των Πολιτισμών κ. Nassir Abdulaziz Al-Nasser. Η έναρξη των εργασιών του Φόρουμ θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 9πμ στο Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς και το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Βράβευσης GTF 2013 Awards For Excellence με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο Φόρουμ θα συζητηθούν θέματα Ηγεσίας, Συνεργασίας, Διαπολιτισμικής Συνεννόησης σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία,

ενώ θα στηριχθούν ενεργά οι επενδύσεις στην Ελλάδα και το διεθνές μέλλον των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Στο GTF Αθήνας θα είναι μεταξύ άλλων: Ο Nassir Abdulaziz Al-Nasser, ‘Υπατος Εκπρόσωπος της Συμμαχίας των Πολιτισμών -της σημαντικότερης πρωτοβουλίας του ΟΗΕ για τη συμμετοχή των Πολιτών- η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο διάσημος Μουσουλμάνος διανοούμενος, φιλόσοφος και συγγραφέας  Ταρίκ Ραμαντάν, o δικηγόρος  Γκάιρ Λίπεσταντ συνήγορος του Νορβηγού ακροδεξιού Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ που θα μιλήσει για τον αντίκτυπο δολοφονιών ή τρομοκρατικών ενεργειών που μεταστρέφουν την ψυχολογία μιας κοινωνίας, η πρώτη γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία που έδωσε θεατρική παράσταση στο Φεστιβαλ Fringe του Εδιμβούργου, η ακαδημαϊκός και performer  Maisah Sobaihi,  ο κορυφαίος παρουσιαστής του Al Jazeera English Stephen Cole ο οποίος θα συντονίσει τις συζητήσεις.

Το πιο πολυπολιτισμικό Φόρουμ στην Ελλάδα το 2013 και τα Βραβεία Αριστείας Global Thinkers Forum 2013 που θα απονεμηθούν σε προσωπικότητες και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Με τη συνεργασία της Συμμαχίας των Πολιτισμών του ΟΗΕ και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 9πμ στο Νέο Μουσείο Μπενάκη. Tην Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου το GTF θα ανοίξει τα εργαστήριά του ΔΩΡΕΑΝ σε φοιτητές Πανεπιστημίων και Σχολών, στο Ξενοδοχείο Intercontinental.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του GTF κα. Ελισάβετ Φιλιππούλη, λέει: «Σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα το Φόρουμ φέρνει στη χώρα ένα διεθνές δίκτυο ηγετών, επιχειρηματιών, επενδυτών με στόχο τη θετική προβολή της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών για διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες και επενδύσεις  προς την Ελλάδα».

Το Φόρουμ έρχεται στην Ελλάδα με τη συνεργασία του CEO Clubs Greece.

Η κα.  Γεωργία Καρτσάνη, συν-ιδρυτής του CEO Clubs Greece λέει:

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να στηρίξουμε την έλευση του Global Thinkers Forum στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος οργανισμός αποτελεί  πηγή έμπνευσης για ηγέτες που μπορούν και σκέφτονται μπροστά και γνωρίζουν πώς να επεκτείνουν τις συνεργασίες τους πέρα από γεωγραφικά ή πνευματικά όρια, πάντα με γνώμονα την επιτυχία».

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους και ομιλητές είναι:

–         Ο Υπατος Εκπρόσωπος της Συμμαχίας των Πολιτισμών των Ηνωμένων Εθνών κ. Nassir Abdulaziz Al-Nasser

–         Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία θα ανοίξει με χαιρετισμό την Τελετή Βράβευσης.

–         Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

–         Ο πολυβραβευμένος παγκοσμίου φήμης συνθέτης Sir Dirk Brossé ο οποίος θα πραγματοποιήσει ιδιωτική συναυλία για τους VIP καλεσμένους.

–         Ο Hakan Altinay του Brookings Institution.

–         Ο φιλόσοφος και συγγραφέας Ταρίκ Ραμαντάν.

–         O Τούρκος δημοσιογράφος Γιαβούζ Μπαιντάρ.

–         Δρ Ibrahim Abouleish, Ιδρυτής της SEKEM.

–         Ο  Πρόεδρος  του Οργανισμού Tomorrow’s Youth Organization Hani Masri.

–         Ο γιος του αείμνηστου Sir David Frost που θα παραλάβει το Βραβείο Αριστείας στα Media εκπροσωπώντας τον πατέρα του.

–         CEOs και οι επενδυτές από την Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη.

–         Υπουργοί, πρέσβεις και αξιωματούχοι της Ελλάδας και από όλο τον κόσμο.

Comments are closed.