Δολοφονική ενέδρα για δύο νεαρούς στη Μάνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο νεαρών, οι οποίοι χθες βράδυ εντοπίστηκαν νεκροί σε δύσβατη περιοχή της δυτικής Μάνης, ενώ ισχυροποιείται όλο και περισσότερο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Δολοφονική ενέδρα για δύο νεαρούς στη Μάνη

Οι δύο σοροί εντοπίστηκαν από άνδρες της 1ης ΕΜΑΚ, λίγο πριν νυχτώσει χθες, σε δύσβατη περιοχή της δυτικής Μάνης κοντά στην Καρδαμύλη.

Η ταυτότητα των δύο ατόμων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, αφού λόγω του δύσβατου της περιοχής δεν ήταν δυνατή χθες βράδυ η ανάσυρση των πτωμάτων και άνδρες της αστυνομίας περιφρουρούσαν όλο το βράδυ τον χώρο, θεωρείται ωστόσο βέβαιο πως οι νεκροί που βρέθηκαν, είναι δύο νέοι 25 και 26 ετών που είχαν εξαφανιστεί, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και είχε στηθεί από το μεσημέρι χθες μεγάλη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό τους στην περιοχή.

Νωρίς σήμερα το πρωί έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης από ομάδα ανδρών της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο ιατροδικαστής από την Κόρινθο, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία και να δώσει απαντήσεις, για το αν οφείλεται ο θάνατος των δύο ατόμων σε τροχαίο ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις από τους ιατροδικαστές, οι δύο νεαροί φέρονται να ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

Το ταξίδι στη Μάνη και η εξαφάνιση
Η τελευταία φορά που κάποιος άκουσε τους δύο νέους ήταν γύρω στις 12.30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας, οι δύο νεαροί, ο 26χρονος Μεσσήνιος και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο, ειδοποίησαν συγγενείς τους ότι θα πάνε με τη μηχανή στην Κοσκάραγα. Εκείνη την ώρα, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, ήταν στη Μικρή Μαντίνεια και από εκεί και μετά κανένας δεν είδε ή άκουσε τίποτα. Χθες το μεσημέρι οι γονείς του 26χρονου μαζί με συγγενή του 25χρονου πήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας και δήλωσαν την εξαφάνισή τους.

Αργότερα ο αδερφός του εξαφανισμένου Μεσσήνιου κοινοποίησε τα στοιχεία του 26χρονου στο Facebook κάνοντας έκκληση στους διαδικτυακούς φίλους τους να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.