Ο Π. Καψής ονειρεύεται ανύπαρκτη ΔΤ – ΝΕΡΙΤ (!)

Παντελής Καψής

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Για μια ακόμα φορά ο Π. Καψής, απέδειξε ότι ζει σε άλλον κόσμο, και είναι άσχετος με τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας. Αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο βρίσκεται σε αυτή τη θέση; Μιλώντας σήμερα στον 9,84 και στις ερωτήσεις της Νόνης Καραγιάννη έκανε τον Κινέζο. Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και άφησε να εννοηθεί ότι αν κυβερνήσει την Ελλάδα θα την καταστρέψει (διότι τώρα ευημερεί!!!), και δεν βλέπει εκλογές. Μίλησε για κλισέ σε διάφορες ερωτήσεις , αντί να δώσει απαντήσεις, διότι δεν θέλει να κάνει τεχνητή  αισιοδοξία!!!.

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις για την πορεία της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ τα βρήκε όλα φυσιολογικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!! Η προκήρυξη για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ θα γίνει τον Μάρτιο, ενώ η τηλεοπτική κάλυψη της προεδρίας θα γίνει ομαλά(!). Προς το παρόν γίνονται διάφορες «προσλήψεις» εν όψει της προεδρίας. Φυσικά παρέλειψε να πει ότι αυτοί που προσλαμβάνονται είναι «φίλοι» της ομάδας που απαρτίζεται από τα λαμόγια της πρώην ΕΡΤ.

Και για τελευταίο σας άφησα το καλύτερο. Στις επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου για τη ΔΤ και το κόστος λειτουργίας του «μορφώματος» κατά τη μεταβατική περίοδο, δεν γνώριζε, και δεν μπορούσε να απαντήσει. Η επιμονή όμως της δημοσιογράφου να δώσει μία απάντηση! τι είπε ο αθεόφοβος: «Δεν γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω ότι είναι περισσότερα από 2,3,4,5 εκατομμύρια. Άκουσα για κάτι εξωφρενικά ποσά 100, 200, 300, εκατομμύρια. Αυτά τα ποσά είναι ανύπαρκτα. Άντε να είναι 10, 20 εκατομμύρια, σίγουρα όμως είναι κάτω από 100 εκατομμύρια»(!). Και τόνισε με έμφαση ότι το κόστος λειτουργίας, της ΝΕΡΙΤ με το ανταποδοτικό τέλος 3 ευρώ από 4,24 που επιβάλλεται από 1-1-2014 θα είναι μικρότερο κατά 100 εκατ. Κύριε υφυπουργέ τον εαυτό σας κοροϊδεύετε με τα όσα λέτε, μην εκτίθεστε!!!

Δώστε πρώτα τις αποζημιώσεις που οφείλετε στους εργαζόμενους, που θα έπαιρναν «πλουσιοπάροχα» όπως τους υποσχέθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός και αφήστε τα νέα προγράμματα και τα παραμύθια! Πρέπει να καταλάβετε και εσείς και όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι ΔΤ-ΝΕΡΙΤ δεν υπάρχει. Είναι ανύπαρκτη στην καρδιά των Ελλήνων. Η ΕΡΤ θα ξαναγεννηθεί μόλις φύγετε… εσείς, πιο δυνατή και ανανεωμένη, μέσα από την απλή λογική, ότι η απόφαση του κλεισίματος, ήταν μια βλακώδης και ηλίθια απόφαση που αγκαλιάζει όλους εσάς που υπηρετείτε αυτή την «ηλιθιότητα». Και η κάλυψη της προεδρίας θα είναι ένα ισχυρό μάθημα, για σας και το «μόρφωμα», δημόσια τηλεόραση που είναι για γέλια και για κλάματα…

Comments are closed.