Ο ΣΥΝ τρέμει τον Αλαβάνο

Ακόμα και μπροστά στην σημερινή κρίσιμη κατάσταση, στον ΣΥΝ κυριαρχούν οι μικροπολιτικές. Η Κουμουνδούρου μετά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν ότι ο ΣΥΝ είναι στο όριο της κοινοβουλευτικής επιβίωσης έχει πανικοβληθεί, αυτοαναλώνεται με τις εσωτερικές της έριδες και τρέμει τον… Α. Αλαβάνο!
Στην τελευταία Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν συζητήθηκε η οργάνωση εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στις 10/5, ο εκπρόσωπος της ΚΟΕ πρότεινε να είναι δύο οι ομιλητές, ο Α. Τσίπρας και ο Α. Αλαβάνος, ώστε να καταγραφεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ενωμένος. Η απάντηση του γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημ. Βίτσα ήταν απορριπτική: κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και δεν θα επιτρέψουν στον Α. Αλαβάνο να διαλύσει το κόμμα!….
Αυτή η θέση αποτελεί κομματική απόφαση της Κουμουνδούρου. Έχουν δοθεί εντολές να αποκλειστεί με κάθε τρόπο η πολιτική παρουσία του Α. Αλαβάνου στις οργανώσεις και στα ΜΜΕ που ελέγχει. Το πρώτο κρούσμα συνέβη στον “105.5FM στο κόκκινο”. Όταν η Ευγενία Λουπάκη ανακοίνωσε στον διευθυντή του σταθμού Γιώργο Ανανδρανιστάκη ότι σκοπεύει να πάρει συνέντευξη από τον Αλέκο Αλαβάνο, αυτός την έβρισε χυδαία παρουσία κόσμου και της ανακοίνωσε ότι θα την παραπέμψει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου που ελέγχει τον Σταθμό!
Σε εφαρμογή αυτής της κομματικής απόφασης της Κουμουνδούρου ασκήθηκαν πιέσεις στον Γ. Δραγασάκη και ανακάλεσε την συμμετοχή του από εκδήλωση που οργανώνει το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής στην ΑΣΟΕΕ στις 6 Μάη με θέμα: “το χρέος και το ευρώ”.

Comments are closed.