Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων παρουσίασε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (βίντεο)

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων παρουσίασε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Στην εκπομπή «Ανασκόπηση Σήμερα» του Action 24

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες της πρότασης του για το Δήμο της Αθήνας μιλώντας στην εκπομπή “Ανασκόπηση Σήμερα” του Action 24 που παρουσιάζει ο Βασίλης Ταλαμάγκας.

Οι βασικές άξονες του προγράμματος του κ. Σακελλαρίδη περιλαμβάνουν: “Βαρύτητα στα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής. Να υπάρξει ανακούφιση στα καθημερινά σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γειτονιές της Αθήνας όπως είναι η ενίσχυση των παιδικών σταθμών και των σχολικών κτιρίων.

Την ποιότητα ζωής. Φροντίδα για τους δημόσιους χώρους της πόλης. Αξιοποίηση ελεύθερων χώρων και επαναλειτουργία τους. Ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας στο κέντρο της πόλης. Τέλος και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της συμμετοχής των δημοτών στη λήψη των αποφάσεων του δήμου”.  Όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας των πολιτών ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υποστήριξε ότι και οι τέσσερις άξονες στοχεύουν σε αυτή την κατεύθυνση, “για παράδειγμα με την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων και την ηλεκτροδότηση τους ενισχύεται το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών, ή η κοινωνική ασπίδα στα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα στοχεύει ευθέως στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Comments are closed.