Ενημέρωση των ΜΜΕ για την κάλυψη της στρατιωτικής παρέλασης 25ης Μαρτίου

Ενημέρωση των ΜΜΕ για την κάλυψη της στρατιωτικής παρέλασης 25ης Μαρτίου

Για τις διαπιστεύσεις

Μετά από υπόδειξη της Ελληνικής Αστυνομίας η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι η δημοσιογραφική κάλυψη της Στρατιωτικής Παρέλασης της Τρίτης 25 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί μόνο με Διαπιστεύσεις που θα εκδοθούν από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής.

Παρακαλούμε, όπως μας αποστείλετε τα στοιχεία του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού σας που θα καλύψει τη στρατιωτική παρέλαση της Τρίτης, 25 Μαρτίου 2014, προκειμένου να προχωρήσουμε στην έκδοση της σχετικής Διαπίστευσης.

Τα ζητούμενα στοιχεία είναι τα εξής:

1. Ονοματεπώνυμο

2. Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που εκπροσωπεί

3. Ιδιότητα (π.χ. Δημοσιογράφος/ Τεχνικός/ Φωτογράφος/ Φωτορεπόρτερ)

4. Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να σταλούν στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 12:00 π.μ.

Για την ομαλή διεξαγωγή της Δημοσιογραφικής Κάλυψης της Στρατιωτικής Παρέλασης, σύμφωνα με οδηγίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή σας στα εξής:

1. Η πρόσβαση του διαπιστευμένου προσωπικού σας στην εξέδρα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (που βρίσκεται απέναντι από την εξέδρα των Επισήμων) θα γίνεται μόνο μέσω της εισόδου που θα υπάρχει στην κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος, στη συμβολή της με την οδό Ερμού και μόνο μετά την επίδειξη της συγκεκριμένης Διαπίστευσης.

2. Στην εξέδρα των επισήμων επιτρέπονται μόνο οι φορητές κάμερες.

3. Η στάθμευση των οχημάτων των τηλεοπτικών καναλιών (LINK) θα επιτρέπεται μόνο στη δεξιά πλευρά της οδού Φιλελλήνων, στο τμήμα της από την οδό Σταδίου έως και την οδό Μητροπόλεως.

Οι συνεργάτες σας μπορούν να παραλάβουν τη διαπίστευσή τους από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής, Λ. Συγγρού 15-17, 6ος όροφος, αποκλειστικά την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 από 14:00 – 20:00.

Comments are closed.