Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τον καυγά Μπαλτάκου – Χρυσής Αυγής

Mπαλτάκος σε Ματθαιόπουλο: «Πουστ@ρ@δες την στήσατε στον πατέρα μου»

Ο υιός Μπαλτάκος ήταν στο γραφείο του πατέρα του την ώρα που έσκασε η βόμβα με την συνομιλία με τον Κασιδιάρη. Ο νεαρός που είναι αξιωματικός του Λιμενικού και έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ μπούκαρε στα γραφεία του κόμματος και άρχισε να φωνάζει “Πουστ@ρ@δες , γαμιολ…. την στήσατε στον πατέρα μου”. Εκείνη την ώρα βγήκε έξω ο Ματθαιόπουλος και μόλις τον είδε ο Μπαλτάκος του έριξε μια πολύ δυνατή κλωτσιά και άρχισε να πέφτει το πολύ ξύλο, αφού όσοι ήταν μέσα στα γραφεία βγήκαν έξω και έγινε χαμός.

Πολύ ξύλο στη Βουλή! Ο γιος του Μπαλτάκου με χρυσαυγίτες βουλευτές!

Πιάστηκαν στα χέρια!

Πολύ ξύλο αυτή την ώρα στη Βουλή μεταξύ του υιού Μπαλτάκου και χρυσαυγιτών βουλευτών. Ο γιος του Μπαλτάκου μπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια….

Σε διαθεσιμότητα από το Λιμενικό ο υιός Μπαλτάκος

Με εντολή Βαρβιτσιώτη

Πριν από λίγο με εντολή του αρμόδιου υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον αρχηγό του Λιμενικού, ξεκινάει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον υιό Μπαλτάκο. Ταυτόχρονα ο νεαρός Μπαλτάκος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ φεύγει από την υπηρεσία του.

Πηγή parapolitika.gr

Comments are closed.