Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνέργεια Novasports.gr & Ford

«NOVASPORTS. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!»

Απόλυτα επιτυχημένη κρίθηκε η συνέργεια Novasports.gr & Ford, χορηγού του UEFA Champions League, που έδωσε την ευκαιρία σε 6 τυχερούς να παρακολουθήσουν ζωντανά τον μεγάλο αγώνα του Champions League, Ολυμπιακός – Manchester Utd  που διεξήχθη στο Καραϊσκάκη την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, χάρη στη χρήση των πολλών και διαφορετικών μέσων προβολής που διαθέτει η Nova.

Για την επικοινωνία του διαγωνισμού χρησιμοποιήθηκε ένα δημιουργικό και αποτελεσματικό media mix. Στο Novasports.gr στήθηκε ειδική σελίδα για τον διαγωνισμό η οποία βασίστηκε στα brands Ford και UEFA Champions League ταυτίζοντας το όνομα της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας με premium αθλητικό περιεχόμενο. Για τις ανάγκες επικοινωνίας του διαγωνισμού χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα της Nova (TV, Digital & Social Media) με αποτέλεσμα τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα της ενέργειας.

Μέσω αυτού του μείγματος marketing που συνδυάζει την online δημοσιότητα με την τηλεοπτική κάλυψη, η συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν εντυπωσιακή ενώ επιτεύχθηκε το επιθυμητό impact στο ανδρικό κοινό του novasports.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.novamedia.gr

Comments are closed.