Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ

Νεκρή μέσα σε ένα σπίτι στο Κεντ της Βρετανίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 25χρονη Πίτσις (Peaches) Γκέλντοφ, δεύτερη κόρη του διάσημου συνθέτη και μουσικού Μπομπ Γκέλντοφ και της Πόλα Γέιτς.

Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ

«Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι» δήλωσε ο πατέρας της, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της κόρης του. «Ηταν η πιο ζωντανή, η πιο αστεία, έξυπνη και πονηρή και η πιο τρελούτσικη από όλους μας», πρόσθεσε ο Γκέλντοφ φανερά συγκινημένος. «Τί όμορφο παιδί! Πως είναι δυνατόν να μην την ξαναδούμε ποτέ; Πώς θα το αντέξουμε;» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δέχτηκε κλήση από μια διεύθυνση κοντά την περιοχή Ρόθαμ, στο Κεντ, όπου αναφέρθηκε ότι μια γυναίκα ενδεχομένως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Στο σημείο έσπεσε ασθενοφόρο. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η 25χρονη παρουσιάστρια της τηλεόρασης είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι. «Σε αυτή τη φάση, ο θάνατός της αναφέρεται ως ανεξήγητος και ξαφνικός» αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας του Κεντ.

Η Πίτσις Χάνιμπλόσομ Γέλντοφ είχε γεννηθεί το 1989 και ξεκίνησε την καριέρα της στα media στην ηλικία των 15 ετών, όταν άρχισε να γράφει τη δική της στήλη στο περιοδικό μόδας Elle.

Εγκατέλειψε το σπίτι της στην ηλικία των 16 ετών και συνέχισε να εργάζεται για τις εφημερίδες Telegraph και Guardian, ενώ παρουσίασε διάφορα σόου στην τηλεόραση. Εργάστηκε επίσης σαν μοντέλο ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε παραστεί σε μια επίδειξη μόδας στο Λονδίνο.

Ηταν παντρεμένη με τον μουσικό Τόμας Κοέν, με τον οποίο είχαν αποκτήσει δίδυμους γιους, οι οποίοι κλείνουν το ένα έτος στις 24 Απριλίου.

Η Πίτσις Γκέλντοφ έχασε τη μητέρα της όταν έγινε 11 ετών, καθώς η Πόλα Γέιτς πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2000 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Σε δηλώσεις της στο περιοδικό Elle το 2012, η Πίτσις Γκέλντοφ είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε κατορθώσει να ξεπεράσει αυτό το τραγικό χαμό, παρά μόνο μετά από πολλά χρόνια.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.