Πάνε την κουμπάρα για αφεντικό

Αικατερίνη Ευαγγελάκου

Πηγή ysterografonews.gr

Σκάνδαλο μεγατόνων-για το οποίο είχε προειδοποιήσει το ysterografonews- έσκασε στη ΝΕΡΙΤ, μετά την απόφαση του λεγόμενου «Εποπτικού Συμβουλίου» να «καρατομήσει» τον έως τώρα διευθύνοντα σύμβουλο. Ο κ. Προκοπάκης που βρέθηκε στο επίκεντρο του κυκλώνα της λεγόμενης δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, παύθηκε από τα καθήκοντά του, ύστερα από ένα οργιώδες και ταυτοχρόνως εξοργιστικό παρασκήνιο, στο οποίο φέρεται ότι εμπλέκονται συγκεκριμένα στελέχη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, όπως είναι η κουμπάρα του Καψή, αναπληρώτρια διεύθυνουσα σύμβουλος Αικατερίνη Ευαγγελάκου!

Η συνεδρίαση του «εποπτικού συμβουλίου» ήταν έκτακτη και η «Μεγάλη Αικατερίνη», όπως την λένε στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου της Αγιοπαρασκευούλας, έβαλε το χεράκι της…Όπως πρώτο αποκάλυψε το ysterografonews, την εισήγηση στο Εποπτικό Συμβούλιο έκαναν τα μέλη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ (!) Καρούνος και Ευαγγελάκου, ύστερα από μια διαρκή και εντεινόμενη σύγκρουση με τον Προκοπάκη. Ο τελευταίος, ο οποίος ήταν και εκείνος που πλήρωσε τη «νύφη», είχε στηλώσει τα πόδια και αρνείτο να υπογράψει (καλά έκανε λέμε εμείς), κάποια παραγωγή εκπομπών σε Εταιρεία με την οποία σχετιζόταν ο σύζυγος της Ευαγγελάκου. Όπως έλεγαν στους διαδρόμους του μεγάρου της οδού Μεσογείων, δεν μπορεί να κλείνονται δουλειές με Εταιρείες στις οποίες έχουν άμεση ή έμμεση ανάμειξη, εμπλοκή ή επαγγελματική σχέση, συγγενικά πρόσωπα και μάλιστα συγγενείς πρώτου βαθμού με κορυφαία στελέχη του αναθέτοντος φορέα. Γιατί υπάρχει μείζον ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξεως!

Την κίνηση της Ευαγγελάκου εναντίον του Προκοπάκη ενίσχυσε και ο Καρούνος ο οποίος προέβαλε ως επιχείρημα, στην δική του καταγγελία στο Εποπτικό Συμβούλιο, την κακή λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ ενώ ο πραγματικός λόγος είναι ότι ο πρόεδρος τς εταιρίας αρνείτο να του εγκρίνει και δικές του εισηγήσεις .

Να σημειώσουμε για την «πολιτική ανθρωπογεωγραφία» της ΝΕΡΙΤ ότι ο Καούνος είναι το «μάτι» του Παπανδρέου στην δημόσια τηλεόραση και η Ευαγγελάκου, όπως προαναφέραμε άνθρωπος (κουμπάρα) του αποτυχημένου υπουργού δημόσιας τηλεόρασης Παντελή Καψή, που παραιτήθηκε για να πολιτευθεί με την ΔΗΜΑΡ…

Μετά την καρατόμηση Προκοπάκη, βοά το Ραδιομέγαρο ότι η Ευαγγελάκου έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να καταλάβει τη θέση του Προέδρου και Διευθύντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ. Κάτι τέτοιο όμως θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την δημόσια ραδιοτηλεόραση, έτσι όπως την κατάντησε η dream team του αλήστου μνήμης Παντελή Καψή!…

Comments are closed.