Βολές Καψή κατά των εργαζομένων στο ΒΗΜΑ

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους στελέχη και δημοσιογράφοι του Βήματος όταν από πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους πλευρές έμαθαν ότι ο Παντελής Καψής στις κοινωνικές του συναναστροφές και στα διάφορα τραπέζια που παρακάθεται τις τελευταίες εβδομάδες με πολιτικούς, επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες της χώρας κατηγορεί τους εργαζομένους της εφημερίδας. Ειδικά τους δημοσιογράφους που δουλεύουν σε αυτή. “Απορώ πώς έβγαινε τόσα χρόνια η εφημερίδα με αυτό το προσωπικό” λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο διευθυντής της ναυαρχίδας του ΔΟΛ.
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν αυτές τις απόψεις του ο Παντελής Καψής τις έχει μεταφέρει στον Σταύρο Ψυχάρη και τι απάντησε εκείνος. Αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ακόμη και αν δεν έχει πει κάτι στον ισχυρό άνδρα του Συγκροτήματος εκείνος θα το έχει πληροφορηθεί είτε από παρισταμένους σε αυτά τα τραπέζια είτε από τα στελέχη της εφημερίδας που έμαθαν τι συμβαίνει.
Οι εργαζόμενοι στο ΒΗΜΑ που έμαθαν τα καθέκαστα αναρωτιούνται αν αυτές οι κατηγορίες αποτελούν ένα εύκολο άλλοθι για τις χαμηλές κυκλοφορίες τόσο του ημερήσιου όσο και του Κυριακάτικου φύλλου οι οποίες όσο αλλάζει η φυσιογνωμία της εφημερίδας από τη μέρα που ανέλαβε ο νέος διευθυντής τόσο περισσότερο παραμένουν σε πρωτόγνωρα για την ιστορία της εφημερίδας χαμηλά επίπεδα. Αναρωτιούνται επίσης τι έχουν να απαντήσουν οι προηγούμενοι διευθυντές της εφημερίδας. Επισημαίνουν πάντως πως ήταν που ήταν έτσι και αλλιώς κακό το κλίμα ανάμεσα στον νέο διευθυντή και τους εργαζομένους από την πρώτη κιόλας μέρα τώρα η κατάσταση δηλητηριάζεται ακόμη περισσότερο αφού θεωρούν δεδομένο ότι ο Π.Καψής μιλώντας ανοικτά σε τόσο κόσμο γνώριζε ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουν τα όσα λέει τουλάχιστον στα υψηλόβαθμα στελέχη της εφημερίδας αλλά και σε δημοσιογράφους που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους με τους οποίους συντρώγει.

Comments are closed.