Αναβλήθηκε το φάιναλ-φορ του χάντμπολ λόγω των επεισοδίων!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν το φάιναλ-φορ του κυπέλλου στο χαντμπολ στη Λαμία! Η διοργάνωση, με δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας κ Σίμου Λαζαρίδη αναβλήθηκε, αφού στο κλειστό της Λαμίας έχουν γίνει σημαντικές ζημιές σε όλους τους χώρους, ακόμα και στο παρκέ, το οποίο έχει καεί σε αρκετά σημεία από ρίψη φωτοβολίδων! Οπαδοί των δύο ομάδων είχαν μπεί στο κλειστό αφού στις 15.00 ήταν προγραμματισμένος ο ημιτελικός μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Αρχισαν ανταλλαγή φωτοβολίδων και μολότοφ, χωρίς να υπάρχει αρχικά αντίδραση από την αστυνομία! Οι παίκτες των δύο ομάδων αποχώρησαν σοκαρισμένοι στα αποδυτήρια, ενώ τραυματίστηκε μία από τις γραμματείς του αγώνα. Αποφασίστηκε αρχικά να εκκενωθούν οι εξέδρες, αυτό έγινε, αλλά η διεξαγωγή των αγώνων ήταν δύσκολη λόγω των ζημιών. Ετσι, αποφασίστηκε η αναβολή! Πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν πέντε συλλήψεις.
Πως φτάσαμε στην αναβολή: Λίγο μετά τις 6 το πρωί έφτασαν στη Λαμία περίπου 100 φίλοι του ΠΑΟΚ, μετέβησαν σε συνδέσμους φιλάθλων της ΑΕΚ και έγιναν μεγάλες συμπλοκές. Υπήρξαν τραυματισμοί με μαχαίρι, τέσσερα άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ τα γραφεία του συνδέσμου υπέστησαν ζημιές από βόμβες μολότοφ.Υπήρξαν συμπλοκές
στους δρόμους, πληροφορίες αναφέρουν για επτά τραυματίες, ενώ έγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία. Ζημιές έγιναν και σε πολλά σημεία του κέντρου της πόλης.
Σε σύσκεψη της Αστυνομίας με την Ομοσπονδία Χάντμπολ και εκπροσώπους των ομάδων αποφασίστηκε αρχικά να μην αναβληθούν οι αγώνες.
(Αναδημοσίευση από τα ΝΕΑonline)

Comments are closed.