Η επίθεση Κακλαμάνη στην Τρέμη και οι φιλικές συστάσεις του κόμματός του στα κανάλια

Κακλαμάνης - Τρέμη

Απορία, γιατί ο Νικήτας Κακλαμάνης που στο πρόσωπο της Όλγας Τρέμη βλέπει τη διαπλοκή, τα συμφέροντα, τις παράξενες διαδρομές… και ό,τι κακό κουβαλάει αυτός ο τόπος, δεν αναρωτήθηκε το απλό ως ευφυής άνθρωπος: πώς είναι δυνατόν μία δημοσιογράφος ακόμη και στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας να έχει την δυνατότητα να αποφασίζει ποιον θα καλεί και ποιον όχι; Μήπως θα έπρεπε να αναζητήσει τη λύση στον γρίφο «γιατί δεν φιλοξενήθηκε στο debate των υποψηφίων του MEGA» σε άλλα επίπεδα – ίσως πιο ψηλά, από της Τρέμη; Ενδεχομένως μήπως έπρεπε να αναζητήσει τη λύση κάπου στη Συγγρού; Και δεν εννοούμε στο Ωνάσειο, αλλά μια στάση πριν; Διότι να περιφέρεις την πίκρα σου (από τις δημοσκοπήσεις) και να επιτίθεσαι σε μια γυναίκα παρουσιάστρια – ακόμη και όταν συνάδελφοί της δημοσιογράφοι σε «μπριζώνουν» για να κάνουν νούμερα (επειδή τα βλέπουν με το κιάλι) και σε αναγκάζουν να αναφερθείς στην οικογένειά της, δείχνει τουλάχιστον έλλειψη ψυχραιμίας! Άλλωστε αν νιώθεις αδικημένος και είσαι πραγματικά, θα στο ανταποδώσει ο ελληνικός λαός που είναι και ψυχοπονιάρης! Οφείλεις όμως ως παλαιότερος και εμπειρότερος, αλλά κυρίως ως τζέντλεμαν να σέβεσαι μια κυρία και να αναζητάς τις ευθύνες εκεί που πραγματικά βρίσκονται…. Ενδεχομένως στη ΝΔ ή ακόμη και στο MEGA που δεν ανήκει ιδιοκτησιακά στην Όλγα Τρέμη!

Ο συμπαθής όμως κύριος Κακλαμάνης επέλεξε – ευφυώς ομολογουμένως, να ξεχωρίσει από την κριτική του το MEGA, προφανώς επειδή είναι χρήσιμο στο μέλλον… αλλά και τη ΝΔ που ποτέ δεν επικαλείται! Άραγε θυμάται τον συνάδελφό του βουλευτή της ΝΔ που είχε δηλώσει «Δεν θα ήθελα να δω σε debate δυο υποψήφιους που προέρχονται από τη ΝΔ»; Ίσως δεν το θυμάται. Άλλωστε μικρή αξία έχει… Είναι αλήθεια ότι η γκάφα της Όλγας Τρέμη, διότι είναι φανερό για αυτό πρόκειται όταν είπε για τον δεύτερο γύρο, δηλαδή σαν να έκανε σαρδάμ ένα πράγμα… θα έπρεπε και ως «σαρδάμ» να το είχε αποφύγει… αλλά τι να κάνουμε αυτά έχουν οι ζωντανές εκπομπές, γίνονται λάθη… Από αυτό όμως, μέχρι τον σύζυγό της και το Ωνάσειο που επικαλέστηκε ο κύριος Κακλαμάνης υπάρχει μεγάλη απόσταση που αδικεί τον ίδιο τον υποψήφιο! Δεν του ταιριάζει αυτό το προφίλ!

Και ξέρετε γιατί; Διότι τη λύση στο πρόβλημά του πρέπει να την αναζητήσει λίγο πριν το Ωνάσειο, εκεί στη Συγγρού στο κόμμα του και στις φιλικές συστάσεις που ενδεχομένως έχει κάνει σε φίλους επιχειρηματίες που ελέγχουν τηλεοπτικές συχνότητες και όχι μόνο του MEGA και άλλων καναλιών! Τι… αντάρτης είναι!

Comments are closed.