Ξαναψηφίζουμε αύριο Τρίτη, 1/6 και μεθαύριο Τετάρτη, 2/6, για την Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ

Εκκαθάριση του Μητρώου της ΕΣΗΕΑ: Πρώτο μέλημα της νέας Εφορευτικής Επιτροπής

Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη προτίμησή τους στον πρώτο γύρο των εκλογών για τη νέα Εφορευτική Επιτροπή της Ενωσης.
Παρά τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν και παρά τη μικρή συμμετοχή, οι εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή που επαναλαμβάνονται την Τρίτη 1η Ιούνη και Τετάρτη 2 Ιούνη έχουν νόημα για το Σωματείο. Αρκεί οι εκλεγέντες να είναι συνάδελφοι που να έχουν όρεξη για δουλειά, πέρα φυσικά από το αυτονόητο, πως θα εγγυώνται αδιάβλητες εκλογικές διαδικασίες στην Ενωση.
Δεν μπορεί να υπάρχει δεύτερη γνώμη απʼ το ότι αφέντες στο Σωματείο πρέπει να είναι τα μέλη του. Αυτό ισχύει σήμερα στην ΕΣΗΕΑ; Οχι ακριβώς! Αφέντες σε μεγάλο βαθμό εδώ στην ΕΣΗΕΑ, είναι οι πολλές δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες ετεροεπαγγελματίες πλέον, που κακώς παραμένουν γραμμένοι στα Μητρώα της Ενωσης. Πρόκειται για κρίσιμο μέγεθος που μπορεί να κρίνει το εκλογικό αποτέλεσμα -δηλαδή τη φυσιογνωμία και τη δράση του σωματείου μας.
Ιδού λοιπόν πεδίο δόξας λαμπρό για τα μέλη της νέας Εφορευτικής Επιτροπής. Σε συνεργασία με το Δ.Σ. να προχωρήσουμε αμέσως στην εκκαθάριση του Μητρώου. Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.

Γιάννης ΚΩΣΤΑΚΗΣ
Υποψήφιος για την Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ
syspeirosi.wordpress.com

Comments are closed.